Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bánt ennyire a társkeresés annak ellenére, hogy nekem nem lehet párkapcsolatom?
Boldog vagy? Nem. Mersz kapcsolódni (hozzászólni) bárkihez is? Nem.
Akkor mire vársz? Senki, egy csaj meg főleg nem fog bukni egy srácra, aki kuka, nem beszél és menekül, így értelemszerűen nem is fog spontán lecidázni vagy bármi is tenni.
Neked megindulni, megfogni a hajadat, hogy kihúzd magad a sz.rból! Sürgősen keress egy pszichót a magad érdekében!
Tudom, hogy bennem van a hiba, nem is hibáztatok mást emiatt. Az egyetemen az első perctől kezdve nem éreztem jól magamat és a mai napig az a célom,hogy minél kevesebb időt kelljen ott töltenem emberek között. A mai napig az a tudat él bennem,hogy ne is menjek az emberek közelébe mert csak undorodnának tőlem és mindenki kinevetne. Ezért viselkedem így már az első perctől kezdve.
Szerintem, ha beszélgetnék is a lányokkal és megismernének sem kellenék soha senkinek sem. Ebben teljesen biztos vagyok.
Ha nem próbálod meg, nem tudod meg.
De első körben: PSZICHÓ, PSZICHÓ, PSZCIHÓ.
Azzal, hogy sajnáltatod magad, nem jutsz előrébb.
Professzionális segítségre van szükséged, nem pedig a gyakori kérdések "szakértőire".
Erre mi nem tudjuk a választ.
Töketlen vagy. Vagy csak félsz. Mindentől. Félsz, hogy még a végén valami jó is kisülhet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!