Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki párkapcsolatban hobbiból nem folyton más nőket lájkolgat, meg jelölget be ismeretlenül, vagy egy találkozás után?
Én párom azon csodálkozik, hogy senkit még őt se like-olom. (Nem szokásom, meg amúgy sincs értelme a like-nak. Jobb lesz az életed/életem tőle? Így vagyok vele alapon.)
Meg mindig megkérdezi kivel beszélek, mikor jön egy értesítés akkor, mikor csak egy cikket olvasok, majd mutatom, hogy csak egy új cikk jelent meg az egyik kedvenc szakmai oldalamon. Majd mondom neki, hogy az esetek 80%ban vele beszélek.
Nem tudunk mit kezdeni ezzel a helyzettel.
A nők választanak, mi csak annyit tudunk tenni hogy megfelelően tegyék ezt.
Én is hiába vágyom egy kedves, szerető nőre aki nem szeretne gyereket, de sajnos még csak hasonló lányt se ismerek.
Te is próbáld meg elfogadni, hogy talán egyedül kellesz élned életed végéig :)
Kedves 6os! Természetesen nincsen, a régi barátok, rokonok, haverok párjai, ismerős nők kivételt jelentenek! Én az ismeretlen “nyalcsorgatás” szerű hobbi jelölgetésre gondoltam.
Köszönöm, biztató, hogy ilyen sok számomra normálisan gondolkodó férfi van. Ezek szerint csak én vagyok balszerencsés, akit gyerekes férfiak vesznek körül.
Ha őszinték akarunk lenne ez nem balszerencse, te választottad őket.
Miért nem választottál jobban?
A válaszokat inkább magadban keresd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!