Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi, aki párkapcsolatban hobbiból nem folyton más nőket lájkolgat, meg jelölget be ismeretlenül, vagy egy találkozás után?

Figyelt kérdés
Eddig 2 kapcsolatom volt és mind a kettőben feljött ez problémaként. Volt, amelyikben hiába kértem, akkor sem fejezte be. Nem külföldi hírességekre meg celebekre gondolok, hanem egyszerű nőkre, akikkel az utcán összefutunk. Rendkívül tiszteletlennek tartom egy komoly kapcsolatban.

2022. jan. 1. 18:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Létezik ilyen férfi, mert én is ilyen vagyok :)
2022. jan. 1. 18:11
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, csak az ilyen férfiakkal nagyon ritkán kezdenek a nők. Pl én is ilyen vagyok és sosem írnak rám a nők 😟
2022. jan. 1. 18:18
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Én párom azon csodálkozik, hogy senkit még őt se like-olom. (Nem szokásom, meg amúgy sincs értelme a like-nak. Jobb lesz az életed/életem tőle? Így vagyok vele alapon.)

Meg mindig megkérdezi kivel beszélek, mikor jön egy értesítés akkor, mikor csak egy cikket olvasok, majd mutatom, hogy csak egy új cikk jelent meg az egyik kedvenc szakmai oldalamon. Majd mondom neki, hogy az esetek 80%ban vele beszélek.

2022. jan. 1. 18:23
 4/17 anonim ***** válasza:
77%
Ilyen vagyok, es az exem szerette is ezt h nem voltam olyan sot meg a telfonomhoz is kapott hozzaferest. Ez kb 3 hetig elvezte aztan megcsalt eselhagyott es osszejott megint egy igazi ferfivel...
2022. jan. 1. 18:24
 5/17 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudunk mit kezdeni ezzel a helyzettel.

A nők választanak, mi csak annyit tudunk tenni hogy megfelelően tegyék ezt.

Én is hiába vágyom egy kedves, szerető nőre aki nem szeretne gyereket, de sajnos még csak hasonló lányt se ismerek.

Te is próbáld meg elfogadni, hogy talán egyedül kellesz élned életed végéig :)

6/17 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, persze. Az ismerőseim nagy része szerintem nem lájkolgat nyálcsorgatásból és nem szokása ismeretleneket bejelölni (párkapcsolaton kívül sem). Feltételezem azzal neked sincs bajod, ha valaki a (való élet-beli) ismerőseinek képeire/bejegyzéseire reagál.
 7/17 anonim ***** válasza:
56%
Van egy portál, ahol inkább nők hajtanak a férfiakra. Igaz időnként férfiak is. (LinkedIn 🤪)
2022. jan. 1. 18:30
 8/17 A kérdező kommentje:

Kedves 6os! Természetesen nincsen, a régi barátok, rokonok, haverok párjai, ismerős nők kivételt jelentenek! Én az ismeretlen “nyalcsorgatás” szerű hobbi jelölgetésre gondoltam.

Köszönöm, biztató, hogy ilyen sok számomra normálisan gondolkodó férfi van. Ezek szerint csak én vagyok balszerencsés, akit gyerekes férfiak vesznek körül.

2022. jan. 1. 19:01
 9/17 anonim ***** válasza:
34%

Ha őszinték akarunk lenne ez nem balszerencse, te választottad őket.

Miért nem választottál jobban?

A válaszokat inkább magadban keresd :)

2022. jan. 1. 19:06
 10/17 anonim ***** válasza:
3%
Én pl soha senkit nem likeolok, de attól megdugom még a guruló krumplit is
2022. jan. 1. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!