Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi, aki párkapcsolatban hobbiból nem folyton más nőket lájkolgat, meg jelölget be ismeretlenül, vagy egy találkozás után?

Figyelt kérdés
Eddig 2 kapcsolatom volt és mind a kettőben feljött ez problémaként. Volt, amelyikben hiába kértem, akkor sem fejezte be. Nem külföldi hírességekre meg celebekre gondolok, hanem egyszerű nőkre, akikkel az utcán összefutunk. Rendkívül tiszteletlennek tartom egy komoly kapcsolatban.

2022. jan. 1. 18:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

Igen én is ilyen vagyok, de ezt vissza felé is elvárom. Sajnos az már nem megy mindenkinek.

Nálam ezek szakító okok. Az ilyenekkel rombolja a bizalmat a párom. Ha én sem csinálom akkor nyilván ezt várom vissza. Ha nem írogatok az exeimmel,nőkkel akkor ő se tegye. Ez ennyire egyszerű.

Sajnos /vagy nem/ ilyen világot élünk..

F

2022. jan. 1. 22:04
 12/17 A kérdező kommentje:

Kedves 11-es!

Teljesen egyet értek! Tiszteletlen és bizalmatlanságot vált ki.

Nem azt kérem, hogy ne legyen kontaktja más nőkkel, ne jelölje be az ismerőseit vagy lájkolja a képeit a barátainak akik lányok. De ismeretleneket miért kell?

2022. jan. 2. 08:53
 13/17 anonim ***** válasza:

#11 vagyok

Nyilván a barátok..Stb más kategória. De van egy határ.

Ezt neked kell tudnod hogy bele fér-e. Ha nem akkor menjen azokhoz akiknek írogat, akiket lajkolgat. Az ilyenekkel igen igazad van nem tisztel téged.

Én nem szoktam szórakozni ezzel, lépek.

2022. jan. 2. 09:01
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, és persze mindenkiét!
2022. jan. 2. 09:07
 15/17 anonim ***** válasza:
8%
Úristen, egy nyomorult lájkra vagy féltékeny…
2022. jan. 3. 15:28
 16/17 A kérdező kommentje:

Kedves 15!

Én nem egy-két lájkra gondoltam, hanem arra az esetre, amikor ez és a jelölgetés már "hobbivá" válik, napi szintű, folyamatos.

2022. jan. 3. 17:04
 17/17 anonim ***** válasza:
8%
Én csak kúrólájkolni szoktam idegen nőket.
2022. jan. 4. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!