Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért zavarja a férfiakat, hogy a nőknek több matchük van Tinderen és válogatnak?
Nagyon tudnak dühöngeni. Szerintük a nőknek esélyt kéne adni mindenkinek, mindnek visszaírni egyből az összes üzenetére, találkozni is. Ha megtudják, hogy nem ezt teszik, akkor "jaj csak a 10/10esnek adtok esélyt", meg hogy mégis kinek képzeled magad, hogy nem írsz vissza a szia hogy vagy üzenetre, meg hogy egy órán keresztül váratod a válasszal. Irigykednek, hogy a nők tudnak válogatni, sok matchük van és ha nem tetszik az, akivel elkezdtek beszélgetni, offolják.
Mégis miért? Hogy akadhattok ki ezen?
Tisztelet a kivételnek!
"Mit tolnak el, hülyegyerek?"
Nem nekem írtad, de nekem kell válaszolnom:
Anyádat, azt tolják el!
Attól hogy nem tetszik a válasza, mert ugye semmi értelmeset nem tudsz rá reagalni, még nem szabadna lekezelő és sértő módon beszélni, mert ugyanazt fogod visszakapni. Abból pedig sok jó nem lesz
9# remekül írja, hogy az online appok elterjedése élesen hat ki a komplett párkapcsolati piacra, így az élő ismerkedésre is.
Az hogy egyesek lehetőségei korlátlanok, az semmit nem jelent a tarsadalom egészére nézve
17#
Leginkább
A ronda pofámról, meg az igénytelenség eredendő hiányáról sem tehetek, szóval ja
19#
Igen, vannak olyan dolgok is amiről én tehetek
És amivel az égvilágon semmit sem lehet kezdeni. Mert csak a ti képzeletetekben fejleszthetőek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!