Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az miért zavarja a férfiakat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért zavarja a férfiakat, hogy a nőknek több matchük van Tinderen és válogatnak?

Figyelt kérdés

Nagyon tudnak dühöngeni. Szerintük a nőknek esélyt kéne adni mindenkinek, mindnek visszaírni egyből az összes üzenetére, találkozni is. Ha megtudják, hogy nem ezt teszik, akkor "jaj csak a 10/10esnek adtok esélyt", meg hogy mégis kinek képzeled magad, hogy nem írsz vissza a szia hogy vagy üzenetre, meg hogy egy órán keresztül váratod a válasszal. Irigykednek, hogy a nők tudnak válogatni, sok matchük van és ha nem tetszik az, akivel elkezdtek beszélgetni, offolják.

Mégis miért? Hogy akadhattok ki ezen?

Tisztelet a kivételnek!

2022. jan. 22. 09:16
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
31%
9: A online dating eltolja a párkapcsolati piacot a nők irányába. Amíg nem volt népszerű és csak a lúzerek és a nimfomániások használták, könnyebb volt csajozni a való életben is.
2022. jan. 22. 11:38
 12/30 anonim ***** válasza:
91%
Nekem a tinder megmaradt abban a ciki státuszban, amiben régebben volt. Engem pont azért nem zavar, hogy ott válogatnak a nők, mert nem használom
2022. jan. 22. 11:44
 13/30 anonim ***** válasza:
23%
#11: Mit tolnak el, hülyegyerek? A férfiak és nők is ugyanúgy tudnak szélesebb körből válogatni.
2022. jan. 22. 13:59
 14/30 anonim ***** válasza:
78%
13: A férfiak többsége örül, ha valami beesik egyáltalán. Nem válogatnak.
2022. jan. 22. 15:12
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

"Mit tolnak el, hülyegyerek?"

Nem nekem írtad, de nekem kell válaszolnom:

Anyádat, azt tolják el!

Attól hogy nem tetszik a válasza, mert ugye semmi értelmeset nem tudsz rá reagalni, még nem szabadna lekezelő és sértő módon beszélni, mert ugyanazt fogod visszakapni. Abból pedig sok jó nem lesz

2022. jan. 22. 16:27
 16/30 anonim ***** válasza:

9# remekül írja, hogy az online appok elterjedése élesen hat ki a komplett párkapcsolati piacra, így az élő ismerkedésre is.

Az hogy egyesek lehetőségei korlátlanok, az semmit nem jelent a tarsadalom egészére nézve

2022. jan. 22. 16:29
 17/30 anonim ***** válasza:
46%
Persze minden és mindenki hibás rajtatok kívül
2022. jan. 22. 16:38
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

17#

Leginkább

A ronda pofámról, meg az igénytelenség eredendő hiányáról sem tehetek, szóval ja

2022. jan. 22. 16:50
 19/30 anonim ***** válasza:
56%
Arról viszont igen, hogy mit kezdesz a személyiségeddel
2022. jan. 22. 16:58
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

19#

Igen, vannak olyan dolgok is amiről én tehetek

És amivel az égvilágon semmit sem lehet kezdeni. Mert csak a ti képzeletetekben fejleszthetőek.

2022. jan. 22. 17:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!