Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mit szóltok, ha a nektek tetsző nő magasabb nálatok?
Hogy válaszoljak a kérdésre.
Ha aki nekem tetszik, magasabb, eleve nem próbálkozok, mert tudom, hogy esélytelen. 170 cm felett meg se próbálom.
Ha csak kicsit lenne magasabb,és őt nem zavarná, akkor engem se zavarna, de abból indulok ki, hogy legalább 10 cm legyen meg a javabra, különben úgysincs esélyem.
Számomra vonzó, ha egy lány/nő magasabb nálam.
Udvaroltam már nálam alacsonyabb, velem kb. egymagas, nálam kicsit magasabb, és jóval magasabb lányoknak/nőknek is.
A legmagasabb lány, akinek udvaroltam, 15 cm-rel volt nálam magasabb, és ha olyan helyre mentünk, akár egy 8 cm-es magassarkút is felvett mellettem. Neki tetszett, hogy nekem tetszett az ő magassága. A végén nem emiatt nem lett vége a kapcsolatunknak, de barátok maradtunk.
Engem nem zavar ,ha magasabb éppen ma voltam egy lakodalomban ahol kb 6centi volt az ara és a párja közt.
6éve együttvannak és 2 gyerekük is van.
Amúgy egy 50éves hölgytől megkérdeztem,hogy mi ez a magasság fétis.. Ő azt mondta,hogy fizikailag is fel kell nézzen a férfire
Köszönöm a válaszokat.
"Én azt látom inkább, hogy sok férfi túráztatja magát ezen feleslegesen"
Igen, én is így látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!