Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti mit szóltok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti mit szóltok, ha a nektek tetsző nő magasabb nálatok?

Figyelt kérdés
Nem sokkal, nem egy fejjel magasabb, mondjuk 2-5 centivel. Tudom, hogy a férfiak sokszor attól félnek, hogy ez a nőket zavarja, de kíváncsi vagyok a másik oldalra is. Többször hallom olyan nőktől, akik jártak már alacsonyabb férfival, hogy nem az alacsonyság zavarta őket, hanem hogy a férfi erre rágörcsölt, nem akarta, hogy a nő magassarkút viseljen meg hasonlók. Szóval a kérdés az, hogy ha tetszik nektek egy nő, aki kicsit magasabb nálatok, és úgy néz ki, ez őt nem zavarja, akkor titeket zavar?

2022. jan. 21. 11:34
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem épp a kérdésre válaszoltál, többieknek köszi.
2022. jan. 23. 15:11
 22/29 anonim ***** válasza:

Hogy válaszoljak a kérdésre.

Ha aki nekem tetszik, magasabb, eleve nem próbálkozok, mert tudom, hogy esélytelen. 170 cm felett meg se próbálom.

Ha csak kicsit lenne magasabb,és őt nem zavarná, akkor engem se zavarna, de abból indulok ki, hogy legalább 10 cm legyen meg a javabra, különben úgysincs esélyem.

2022. jan. 23. 15:16
 23/29 anonim ***** válasza:

Számomra vonzó, ha egy lány/nő magasabb nálam.

Udvaroltam már nálam alacsonyabb, velem kb. egymagas, nálam kicsit magasabb, és jóval magasabb lányoknak/nőknek is.

A legmagasabb lány, akinek udvaroltam, 15 cm-rel volt nálam magasabb, és ha olyan helyre mentünk, akár egy 8 cm-es magassarkút is felvett mellettem. Neki tetszett, hogy nekem tetszett az ő magassága. A végén nem emiatt nem lett vége a kapcsolatunknak, de barátok maradtunk.

2022. jan. 23. 17:18
 24/29 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar ,ha magasabb éppen ma voltam egy lakodalomban ahol kb 6centi volt az ara és a párja közt.

6éve együttvannak és 2 gyerekük is van.

Amúgy egy 50éves hölgytől megkérdeztem,hogy mi ez a magasság fétis.. Ő azt mondta,hogy fizikailag is fel kell nézzen a férfire

2022. jan. 23. 20:45
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Nőként hozzászólva, nekem tetszenek az alacsony férfiak. Sosem csinálnék ebből problémát, sőt kifejezetten tetszene. Én azt látom inkább, hogy sok férfi túráztatja magát ezen feleslegesen, vagy nem mer kezdeményezni, mert az hiszi, hogy mindenki egy felszínes elvárásokkal teli sárkány.
2022. jan. 23. 20:51
 26/29 anonim ***** válasza:
Kicsit aggódnék de inkább azért, hogy a másik mit gondol erről. Engem személy szerint egyáltalán nem zavarna, volt már magasabb barátnőm. Ha olyan a szitu, hogy látom rajta, hogy tetszek neki akkor nem paráznék, esetleg egy idegen csajnál.
2022. jan. 24. 15:34
 27/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

"Én azt látom inkább, hogy sok férfi túráztatja magát ezen feleslegesen"

Igen, én is így látom.

2022. jan. 26. 09:57
 28/29 anonim ***** válasza:
Csak az olyanok turaztatjak magukat ezen akik a f.meretukkel sincsenek megelegedve! Egy magas nonek hosszu combja van! Nem hogy orulnenek egy ilyennek...
2022. ápr. 4. 20:02
 29/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ez összefügg-e a farokmérettel, de remélem, igazad van, és inkább tetszik nekik. Köszi.
2022. ápr. 4. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!