Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől függ h a lányok mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ h a lányok mikor igen vagy mikor nem kezdeményeznek a nekik tetsző férfinál?

Figyelt kérdés
Tehát mi az a dolog ami ha tetszik a férfin (külső, belső, bármi) biztosan kezdeményeznek nála, illetve mi az ami hiába tetszik nekik nagyon, annál inkább nem kezdeményeznek?
2021. jún. 23. 04:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%

Ha egyszer látom valahol a pasit, akkor még nem kezdeményezek. Úgy vagyok vele, hogy ha a Sors is azt akarja, akkor találkozunk még. Aztán ha többször felbukkan, majdnem mindennap látom, akkor már beszélgetek is vele.

Akkor nem kezdeményezek nála, ha látok valami irritáló, undorító dolgot benne, amivel elriaszt engem. Pl. felvág azzal, hogy mekkora macsó, játssza a nem létező eszét előttem, stb. Ezek a dolgok taszítanak, illetve ha csajjal mutatkozik.

Akkor kezdeményezek, amikor azt látom a pasin, hogy ő is vevő rám, mosolyog rám, többször visszanéz, barátságosnak, megközelíthetőnek tűnik.

2021. jún. 23. 05:07
 2/18 anonim ***** válasza:
19%
#1 a Sors-terv része
2021. jún. 23. 05:13
 3/18 A kérdező kommentje:
#1 köszi a részletezést de nem igazán erről szól a kérdés.
2021. jún. 23. 05:20
 4/18 anonim ***** válasza:
97%
Nem a pasitól függ, hanem a nőtől. Vannak, akik simán odamennek olyanokhoz is, akik csak szimpatikusak, ha van rá lehetőségük, más meg akkor sem teszi meg az első lépést, ha Mr Tökéletes sétál el előttük, szemezve velük.
2021. jún. 23. 05:26
 5/18 anonim ***** válasza:
91%
#4 Az a gond, hogy egy puszta elsétálásból nem lehet eldönteni, hogy ő lenne a tökéletes vagy sem. Ahhoz, hogy igazán megtetsszen valaki, nem elég a külseje, hanem az is kell, hogy kicsit megismerjem. Emiatt mi nők nem "szólítunk le" egy vadidegent, mivel a külsejével egy férfi sem tud megfogni minket.
2021. jún. 23. 06:00
 6/18 A kérdező kommentje:
#5 azért ez erősen cáfolható :)
2021. jún. 23. 06:03
 7/18 anonim ***** válasza:
90%
#6 a kamasz lányokra ez nem igaz (ők tényleg szemre mennek, meg illúziókra), de felnőtt nőkre igen, megerősíthetem.
2021. jún. 23. 06:07
 8/18 anonim ***** válasza:
18%

"a külsejével egy férfi sem tud megfogni minket"

ezen vitatkozhatnánk

maradjunk inkább annyiban, hogy téged valószínűleg (eddig) nem

2021. jún. 23. 06:08
 9/18 anonim ***** válasza:
90%

#3: Pedig ez így működik nálam is. Idegenhez sose mennék oda, bármilyen jól is néz ki. Legfeljebb rámosolygok, aztán ha akar valamit, majd odajön.

Csak olyan esetben fordult elő, hogy én vetettem fel, hogy csinálhatnánk közös programot, mikor már hónapok óta ismertük egymást. Akkor kerültem be egy baráti társaságba, első perctől tetszett a fiú. Sokat beszélgettünk, tudtam, hogy kedvel, azt is, hogy szingli, és látszott, hogy kezdeményezne, de nem mer.

Sajnos többek közt ezért is lett vége, mert ilyen bátortalan, tutyimutyi, mindig nekem kellett dönteni mindenben. De ez egy másik történet. Viszont végképp elvette a kedvem, hogy én kezdeményezzek.

2021. jún. 23. 06:46
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
#5 nem hiszem el, hogy felnőtt embernek magyarázni kell, hogy lásson már kicsit a mondatok mögé. Mr Tökéletes, ha neked attól tökéletes, hogy ismered már, akkor értsd úgy azt a részt. A lényeg továbbra is az, hogy leginkább az illetőn múlik, kezdeményez-e, vagy sem, nem azon, kiről van szó. Van, aki akkor se kezdeményezne nőként, ha az élete múlna rajta, más ezt teljesen lazán kezeli, a többség pedig szétszórva van a skála további pontjain.
2021. jún. 23. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!