Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik ezek a jellemtelen viselkedéset amik a tarskereso appokon mennek?
Én nem irkaltam. Azt javithatnad mert elírtad. Khm. Én nem hasznalok ilyen oldalakat.
De azok az emberek kozott lehetett kamu profilos ha talalkozasig se jutottal veluk se videochatig.
29F. Nekem sem egyszerű. Amikor van match akkor rájuk írok és még vissza sem írnak. Meg ez hogy nem elég sziával kezdeni, írjak valami frappánsat hogy kitűnjek a többi 30 bohócból akik szintén versenyeznek a csajért.
Meg legyen vicces bemutatkozószövegem meg sok érdekes képem.
Konzervatív férfi vagyok, szerettem volna mindenféle erőlködés nélkül beszélni a nővel viszont manapság az már nem divat, vakmerőnek és faragatlannak kell lennie ellenkező esetben elkönyvelnek unalmasnak.
Mert nem lehetek csak egy átlagjóska aki szeret egyszerű dolgokat csinálni a hétköznapjaiban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!