Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Irigység nincs bennem, csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irigység nincs bennem, csak információéhség. Vannak nők, akik fiatalon megtalálják életük férfiját, és egymáshoz való hűségben, boldogságban élnek, családot alapítanak, anyagilag gyarapodnak, stb. Hogy jön valakinek ez ilyen könnyen, mi a kulcs?

Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 13:53
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
18%
Maguk alá választanak nagyvaloszinu.
2022. jan. 20. 14:00
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. úgy érzem, ez igaz rám, bár családot nem akarunk alapítani. :D

Én kulcsnak azt tartom, hogy nem ismeretlennel jöttem össze, nem játszmáztunk soha, őszinték voltunk/vagyunk az elejétől kezdve.

Az anyagiak tök más téma, az tanulás, tanulás, meló és egy kis szerencse.

2022. jan. 20. 14:03
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerencse pl. Hogy kit sodor eléd az élet, akik közül párt tudsz választani. Aztán hogy az együttélés során ki milyen irányba változik - egyfelé-e vagy teljesen másfelé indulnátok 5-10-20 év múlva. Ezek előre megjósolhatatlanok.

Szóval leginkább szerencse szerint.

2022. jan. 20. 14:06
 4/24 anonim ***** válasza:
95%
Szerencse a megfelelő partnert megtalálni és kompromisszumkészség. Ez alatt nem a "maga alá" választást értem, hanem hogy képes legyen egy pár fenntartani a kapcsolatot, ugyanis az sokkal nehezebb, mint megismerni valakit.
2022. jan. 20. 14:07
 5/24 anonim ***** válasza:
0%
Elég nem a férfiak felső 10% -ából választani és működik.
2022. jan. 20. 14:12
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom biztosan mondani, hogy ő életem férfija, majd az idő eldönti, de amúgy igaz ránk, amit írtál. Szerintem azért jött így ki, mert eleve nem kerestem rosszfiúkat, kalandokat, nem álltam szóba olyannak, akit meg akartam változtatni, de a királyfit sem vártam. Suba-subával volt a terv, és ez 19 évesen össze is jött. Maga a párkeresést, randizgatást én utáltam. Igaz, néha eszembe jut, hogy például azt sem tudom, hogy milyen felnőttként randizni, és ez fura. Valamit valamiért.
2022. jan. 20. 14:16
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan , hogy ki hisz a sorsban meg hasonlók...

De ja jókor kell lenni jó helyen.

Van , hogy másodperceken múlik, hogy elkerülsz e valakit..

Én esetemben nem voltam elég bátor, aztán volt olyan amikor más marhasággal foglalkoztam és nem vettem észre.

Ha az egyik nőnél nem paráztam volna, együtt lehetnénk, a másiknál szintén sokat hezitáltam és olyan sokáig, hogy lett neki más.

Ez a szokásos marhaság...ha lenne volna, ha ...de sajnos ilyen nincs.

szerencse kérdése :)

2022. jan. 20. 14:19
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy ez valahol azért szerencse kérdése - mondom úgy, hogy mi is ezen "szerencsések közé tartozunk a férjemmel".

Másrészt tudatosság, mert ha olyan emberre pocsékolod az életed, akivel nem ugyanazok a céljaitok hosszú távon, akkor nyilván kisebb az esélye, hogy már fiatalon életed párjával találkozol.

Mi 21-22 évesen jöttünk össze, és valóban együtt teremtettünk meg mindent a nulláról, most 10 évvel később van családi otthonunk, vállalkozásunk és kisbabánk. Nyilván voltak nekünk is rosszabb idöszakaink és vitáink, de sosem merült fel bennünk, hogy elváljunk vagy ilyesmi. Azt érzem, hogy a mai napig szeretjük egymást. De ehhez kellett tudni alkalmazkodni és megbocsátani is, ez minden hosszútávú kapcsolat alapja, akárhány évesen jössz össze valakivel.

Igen, valószínűleg szerencse az, hogy mi pont egymásra találtunk.

2022. jan. 20. 14:20
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

szerintem amenyiben valóban őszinte és jól működő kapcsolatról beszéltünk (tehát nem arról, hogy "jaj, anyukámék ilyen idősen már gyereket neveltek")

akkor a szerencse mellett fontos benne, hogy hamar kialakuljon egy jó önismeret, illetve a párkapcsolat működtetéséhez szükséges készségek. emellett olyan életet kell élni, ahol sok emberrel kapcsolatba kerülsz (nem csak potenciális partnerekkel, hanem általában).

2022. jan. 20. 14:39
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
szóval ha húsz évesen látsz először ellenkező nemű embert, meg szökőévente egyszer mész társaságba, akkor persze, hogy nem lesz semmi.
2022. jan. 20. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!