Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz ami az alábbi youtube videóban elhangzik?
Kár megnézni a videót, én sem tettem!
Írhatsz minden nap, ha válaszol, és valódi kommunikáció kialakul. Ha látod, hogy leráz, akkor felesleges.
Szerintem viszont ez egy jó videó. Legalábbis az én párválasztási nézeteimet, mindenképp tükrözi és a környezetem is hasonló elven keres párt. Szerintem jól összeszedte a srác.
Ami a ragacsosságot illeti. Van nő aki igényli ezt, sőt, szerintem az elején kell is. De ne mindig te írjál. Az, ha mindig csak te, (legyen bármi is az, amit csak te csinálsz) az azt mutatja, hogy a másik xarik bele, vagy teljesen más igényei vannak.
Ez is jó, mert, ha azt érzed egyoldalú a dolog, valószínűleg nem egymást keresitek.
Ha neked arra van igényed, hogy minden nap beszéljetek, észre fogod venni, ha a másik is erre vágyik, hiszen ő is írni fog.
Amiről a srác beszél, az az, ha folyton ott van a másik, ha állandóan keres, faggat stb. A napi 1 beszélgetés nem ez. Ugyanakkor, mint a srác is mondta a videóban, ha ragacs típus vagy, semmi más dolgod nincs, mint önmagadat adni és egy másik ragacs előbb utóbb szembe jön. Ismerek ilyen párt. Nekem élhetetlen lenne a kapcsolatuk, de ők boldogok.
A titka az egésznek, hogy ismerd magad és ismerd a saját igényeid és ezek mentén ismerkedj. Ne azért írj rá, mert az x fórumon azt olvastad, napi 2x kell hívni, meg 5x ráírni és akkor majd szeretni fog. De, ha a fentebb említettekre van igényed, akkor meg ne azért fogd vissza magad, mert az x fórumon y, meg z nők szerint ez a jó.
Érted mire gondolok?
Igaz.
Ezeket nem szerezheted meg parancsra,de tudatos tanulással,odafigyeléssel igen.
Ami a helyzetedet illeti,pont itt az adott helyzetben is elkezdheted.
Ne írj mindennap.
Felesleges.Nem csak azért amit a videoban mondanak.Hanem azért is,mert meg kell tartanod valamit magadból a kesóbbiekre is.
Csepegtess infókat,hogy hosszan legyen mit.És ne ömleszd rá nehány nap alatt az egészet.
Kell mindig valami még,ami erdekessé tesz.Maradjon tovább kíváncsi rád.Legyél egy kicsit titokzatos,egy kicsit megfejthetwtlen es ne legyél kiszámítható.Mert az egy idő után unalmas.
Várja hogy írj,ne pedig megszokja!
Pár hete belinkeled a videóidat, de így is kevés a bevételed...
Mint mond ez el a videódról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!