Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány és hogyan tudnék vonzalmat ébreszteni benne irántam?
Figyelt kérdés
Kicsit lehet benne vagyok baratzonaba, de szeretném valahogy ha vonzódna hozzám2021. nov. 16. 13:00
1/8 anonim válasza:
Szard le és legyél vele bunkó, általában bejön.👍
2/8 anonim válasza:
Akkor mar vege is van, mielott elkezdodott volna. Idofecserles. Olyan novel foglalkozz, aki nyitott feled, ne olyannal, aki mar radb..ta az ajtot. Nezz korbe azok kozott a nok kozott, akik nyitottnak latszanak es azok kozul valassz. Nem kell minden szamodra tetszetos nore ranyomulni. Ennyi a titok.
3/8 anonim válasza:
ha még barátja is van, akkor ne is reménykedj..
4/8 A kérdező kommentje:
Nincs barátja tudtommal
2021. nov. 16. 17:30
5/8 anonim válasza:
Mi lenne, ha használnál írásjeleket, érthetően írnál, és próbálnál valami értelmeset mondani közben?
Mindenki nő vonzódik az intelligenciához, de te, már ne haragudj, nem ezt sugárzod a két leírt mondatoddal itt.
6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok ékezetet használni, mert ilyen a telefonom. Azért nem kell sertegetni
2021. nov. 19. 17:47
7/8 anonim válasza:
Nem létezik olyan telefon a piacon, amivel nem tudsz ékezetet írni, és nincs autocorrect. Hacsak nem blackberry bold 2008ból :D
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem nincs és nem is tudom hogy kell beállítani
2021. nov. 20. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!