Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyébként az évek során az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyébként az évek során az itt kapott tanácsokból kialakult egy siker recept társkereséshez?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem,mert nem szeretnék milliónyi kérdést feltenni.

Milyen tanácsokat adnátok a sikerhez?

2021. okt. 20. 07:29
 1/5 anonim ***** válasza:
95%

Siker recept nem létezik, mivel minden ember más és más, és akikkel összejönnek azok is más más személyiségek, eltérő ízléssel és világnézettel. Itt maximum általános tanácsokat lehet megfogadni, ha nem rád vonatkozott egy kérdés, pl. ne legyél naív és ne dőlj be két szép szónak, hanem ha valaki gyakorlatban is megmutatja, hogy milyen, az vehető biztosabbra; vagy vannak sokféle emberek, ne akarj mindenkinek megfelelni, hanem azt keresd, aki alapból beleillik a te világnézetedbe, elképzelésidbe... stb stb stb

Sikerreceptet az ember a saját tapasztalataiból, és a jóra való törekvésből, valamint a külső visszajelzésekből, segítő szándékú tanácsok számodra hasznosnak vélt részének alkalmazásából, és még egy rakás dologból áll össze. Ilyen értelemben nem létezik egy tuti recept sem, mert mindenki belebukhat a saját dolgaiba akár tőle független körülmények miatt.

Inkább azt mondanám, hogy az a siker kulcsa, hogy folyamatosan tudsz-e fejlődni az életed során. Nem azt kell kitűzni sikernek, hogy 25 évesen megházasodok, 32 évesen 2 gyerekem lesz, 30 évesen 500ezer lesz a fizum, ilyen házam, ilyen kocsim lesz. Nem. Hanem hogy minden szituáció után visszatalálsz-e a lelki békédbe, és hogy képes vagy e mindig fejlődni, egy kicsit jobb ember lenni, ezáltal elégedettséget tudsz-e érezni, és ebből következően konstans boldogságot. Szerintem ez a lényeg.

2021. okt. 20. 07:44
 2/5 anonim ***** válasza:
73%

Hát ilyen nincs , mert ha lenne akkor ilyen " egyenemberek " lennének és semmi értelme nem lenne se párkeresésnek se semminek.

Mindenki más és mást vár el, máshogy kell viselkedni.

2021. okt. 20. 08:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Aki siker receptre vár az soha nem lesz sikeres.. sem a szerelemben, sem anyagilag.
2021. okt. 20. 09:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Én sokat lógok ezen az oldalon, és néha elvezetett egy-egy felismeréshez.

Azért nem vagyok a társkeresés királynője, (továbbra se vagyok valami szép, és felszedtem néhány kilót) de határozottan előrelépés történt nálam. Az itteni kérdések, válaszok, esetleges anonim beszélgetések segítettek felismerni hogy mire vágyom valójában.

Persze a GyK önmagában nem lett volna elég ehhez, de egy kezdő löketet megadott a további elmélkedéshez.

N

2021. okt. 20. 09:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Ó és igen, a siker receptje:

1. Ismerd fel, mi kell neked valójában. A "dögös segg" "szeressen szopni" "csak azt akarom hogy végre valaki szeressen" nem elég. Ezt tovább kell gondolni

2. Vesd össze a magadról alkotott képet, a valódi önmagaddal. Mindannyian kicsit mást gondolunk magunkról, mint amik vagyunk, mert belekeverjük azt is amik csak szeretnénk lenni. Pl én azt hittem magamról éveken át, hogy önzetlen és mókás vagyon az ágyban, pedig valójában állati önző és lusta.

3. Nézd meg, megéri e változtatni, megéri-e az elképzelt éneddé válni nehéz munkával, vagy elfogadod hogy az vagy aki.

4. Vesd össze a keresett partnert a valódi éneddel. Realisztikusan összeillenek az ágyban? Az életben, a hétköznapokban?

Nem, az hogy "ha szeretik egymást, majd megoldják" meg "kompromisszum" meg ilyenek nem játszik. Ha már a második randin meg kell oldani az ellentéteket, ott nem lesz harmadik randi.

5. Vizsgáld felül, hol ismerkedsz és hogyan. Attól, hogy napi 387 nőnek elküldöd ugyanazt a sablonüzenetet, nem leszel sikeres.

2021. okt. 20. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!