Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki ha egy huszas évei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha egy huszas évei elején járò nő csak recept alapján tud főzni?

Figyelt kérdés
2021. szept. 21. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
13%
Nem. Az a ciki, ha még szűz vagy.
2021. szept. 21. 21:59
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Nem, mert legalább próbálkozik. Valaki meg 40 évesen se tud főzni, de az vagy sikeresen kifogott egy lúzert, aki eltartja, vagy iszonyúan karrierista.
2021. szept. 21. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

Az is nagy szó lassan, ha egy fiatal nő hajlandó főzni.

Nem pasinak, csak úgy magának.

2021. szept. 21. 22:00
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Dehogy. Van, aki 60 évesen is így főz, akár paprikás krumplit is. Aki tud főzni, az sem mindent szakácskönyv nélkül csinál.
2021. szept. 21. 22:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem az.
2021. szept. 21. 22:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért, hogy kellene? Ha nem a főzés az életed, valószínűleg nem fogsz tudni 5-6 receptnél többet fejből. Nekem sem megy több, nem is érdekel. Amit csinálok, az finom legyen, ennyi a fontos.
2021. szept. 21. 22:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én már közelebb vagyok a harminchoz, mint a húszhoz, sokat főzök, de nem tudok mindent fejből.
2021. szept. 21. 23:27
 8/8 anonim ***** válasza:
98%

Nem értem miért lenne az ciki, ha valaki "csak" recept alapján tud főzni. Az is miért ciki, ha valaki nem tud főzni?

Mellékesen csak úgy megemlíteném, hogy régen a nők nem dolgoztak, ma már dolgoznak és kell is nekik, mert ha nem dolgoznak, akkor kitartottnak hívják őket. A nők és a férfiak ugyanúgy dolgoznak. Hihetetlen, hogy egy nőnek már mindig mindent tudnia kell. Egy nő dolgozzon, egy nő főzzön, takarítson, gyereket neveljen, szolgálja ki kb. a fáradt férjét, mindeközben a férfinak csak dolgoznia kell. Sokan egy vajas kenyeret nem tudnak maguknak megkenni. Na ez a ciki, amikor egy férfi ilyen módon kihasználja a párját, de eltartani már nem akarja, ingyen cseléd.

2021. szept. 22. 03:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!