Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy magát INCEL-nek tituláló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy magát INCEL-nek tituláló létforma, tudna egyáltalán bármit kezdeni egy nővel?

Figyelt kérdés

Mondjuk felfigyelne rá egy nő, mi történne?

Tudna/akarna egy randit lebonyolítani? Szervezés, anyagiak, témák, viselkedés,...?

Képes lenne működtetni egy kapcsolatot? Érzelmi, anyagi, szexuális, ... téren?

2022. jan. 20. 13:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
69%

Összepisilném magam, a testem idegbe állna, elkezdenék rángatózni.

37/F incel

2022. jan. 20. 15:05
 22/26 A kérdező kommentje:

Na megint előjön, itt is, hogy nem tudnak hol ismerkedni.

Jó, aláírom, hogy lehet valaki egy 12 fős zsákfalu lakója, közmunkás pénzen.

Vagy lehet valaki testileg és mentálisan sérült személy.

De a többi?

Ja, tudom, ott van még a szokásos, "Én hómofiszból melózok 27 éve, anyám lakásnak kisszobájából, mint IT szaGtanácsadó, és mivel keresek havi 48 millió forintot, nem kell kimennem, mert mindent rendelek...meg leküldöm anyámat."

De reálisan, az INCEL, az nem megy soha emberek közé? Azért ott csak van nő, én még a sitten is láttam.

Szóval nem megy az INCEL orvoshoz, boltba, étterembe, moziba, sportolni, kirándulni, hivatalba, meg nem utazik vonaton vagy buszon, vagy mit tudom én?

2022. jan. 20. 15:57
 23/26 anonim ***** válasza:
36%

"De reálisan, az INCEL, az nem megy soha emberek közé? Azért ott csak van nő, én még a sitten is láttam.":

Én járok ki bulizni/iszogatni rendszeresen és oda is szoktam menni a lányokhoz. Ennek ellenére szökőévente ha összejön valami. Már lassan 4 éve, hogy utoljára szexeltem.

"Ja, tudom, ott van még a szokásos": Már nem lakom anyukámnál, de ez csak annyit hozott, hogy méginkább egyedül lettem.

"De reálisan, az INCEL, az nem megy soha emberek közé?":

Rendszeresen megyek, de a nők nem vonzódnak hozzám, mivel ahhoz ma már 8/10 -es kinézet kéne, a 6/10 nem elég.

"orvoshoz, boltba, étterembe, moziba, sportolni, kirándulni, hivatalba, meg nem utazik vonaton vagy buszon, vagy mit tudom én?":

Ezeket csinálom, de nem szóllítgatom le a csajokat, mint egy retardált puás. Csajozni ott csajozok, ahol a lányok is számítanak rá, hogy odamennek hozzájuk. Deák, bárok, szórakozóhelyek stb.

2022. jan. 20. 16:49
 24/26 A kérdező kommentje:

23.-ra.

""orvoshoz, boltba, étterembe, moziba, sportolni, kirándulni, hivatalba, meg nem utazik vonaton vagy buszon, vagy mit tudom én?":

Ezeket csinálom, de nem szóllítgatom le a csajokat, mint egy retardált puás. Csajozni ott csajozok, ahol a lányok is számítanak rá, hogy odamennek hozzájuk. Deák, bárok, szórakozóhelyek stb."

Ez PUA-ság, hanem FÉRFIASSÁG.

Olyan, mint a vadászat, vagy a taktikai csapásmérés. Ott és akkor támadj, amikor nem számítanak rá.

De tényleg, ezért nincs nője sok srácnak, mert fosnak közeledni.

A sült galamb nem fog jönni! SOHA!!!

2022. jan. 20. 17:17
 25/26 anonim ***** válasza:

Igen tudna...

Volt párkapcsolatom és alkalmi is.

Legutóbb tavaly nyáron egy fesztiválon.

Igazából a nő kezdeményezett, szexeltünk aztán kész. Utána eljött még egyszer hozzám, szintén szex és kész.

A párkapcsolat 3 évig tartott, alapvetően jó volt.

Előtte incel voltam és utána is.

De ettől még járok társaságba, haverokkal sörözni, kocsmázni, fesztiválozni, dolgozom normálisan, utazok, ha van lehetőség külföldre is stb.

Attól még nem leszek totál életképtelen lúzer, hogy nem tudok akkor és azzal szexelni akivel szeretnék. Ezt jelenti az "incel"ség: önkéntelen cölibátus. Ha lenne olyan lány aki érdekelne és ez az érdeklődés kölcsönös lenne akkor lépnék, ez nyilván való. odaemnnék hozzá, randira hívnám stb.

Legutóbb viszont nagy pofára esés volt ebből: a csaj kezdeményezett nálam, ő jött oda hozzám (kétszer is), ő kezdett el facen írogatni, majd simán, durván, megalázóan lepattintott. Azóta inkább nem próbálkozok senkinél, nem akarom mégegyszer durván megaláztatni magam...

2022. jan. 20. 18:57
 26/26 anonim ***** válasza:
23%

"Én incel vagyok és korábban volt egyéjszakásom"

Kezd felhigulni az incelszakma....

37F incel

2022. jan. 21. 04:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!