Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy magát INCEL-nek tituláló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy magát INCEL-nek tituláló létforma, tudna egyáltalán bármit kezdeni egy nővel?

Figyelt kérdés

Mondjuk felfigyelne rá egy nő, mi történne?

Tudna/akarna egy randit lebonyolítani? Szervezés, anyagiak, témák, viselkedés,...?

Képes lenne működtetni egy kapcsolatot? Érzelmi, anyagi, szexuális, ... téren?

2022. jan. 20. 13:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
67%
Már az sem jó, ha csak annyi dolga van egy férfinak, hogy elmegy a randira? Vágja le a kisujját a nő, hogy bizonyítsa a hűségét, vagy mi?
2022. jan. 20. 14:05
 12/26 anonim ***** válasza:
10%
11: Nem mondom, hogy egy darab nő évek alatt nem jobb, mint a semmi, de a problémát nem oldja meg. Az oldaná meg, ha az incelnek lenne egy környezet, ahol tud ismerkedni nőkkel.
2022. jan. 20. 14:09
 13/26 anonim ***** válasza:
86%
#12 A munkahely, bál, szórakozóhely nem környezet, ahol tud ismerkedni? Én is a munkahelyemen ismertem meg a feleségem. Előtte viszont volt barátnőm balatoni táborból, számítógépes játékból, barátom egyik ismerőse által (közös buli). Az élet tele van lehetőséggel. Valaki megragadja és valaki lehajtott fejjel elsétál alatta. Ez a különbség.
2022. jan. 20. 14:13
 14/26 anonim ***** válasza:
96%
12, de nem kéne legalább megpróbálni megtartani azt a nőt, kicsit gyakorolni a párkapcsolatosdit? Főleg, ha elvileg bele is szeretett.
2022. jan. 20. 14:15
 15/26 anonim ***** válasza:
76%

" Az oldaná meg, ha az incelnek lenne egy környezet, ahol tud ismerkedni nőkkel."

És ebben mi akadályozza meg? Az én haveri körömben is sok lány van..ahol ugye némelyik szingli, míg van aki kapcsolatban van.

Egy incelt mi akadályoz meg abban, hogy barátokat szerezzen?

2022. jan. 20. 14:16
 16/26 anonim ***** válasza:
11%

14: Meg lehet próbálni, de a jó kapcsolathoz szükséges mindset nem lesz meg és a kapcsolat egyoldalú lesz. Vannak gerinctelen férfiak, akiknek ez így is működik 0 -24 nyalizással, de az incelek tipikusan nem ők.

13: Az élet nincs mindenkinek tele lehetőségekkel. Az inceleknek jellemzően nincs lehetőségük és ez a gond. A jó működő kapcsolathoz lehetőségekre van szükség. Egyébként ha neked annyi lehetőséged van, miért mentél bele a házasságba? A mostani házasság egy elavult intézmény csak a női oldalnak előnyös és ők is inkább magamutogatásból mennek bele. A férfiak akkor házasodnak, ha nyalizniuk kell. Kivételt képeznek ez alól az ultrakeresztények és a nácik, de gondolom te nem ilyen vagy.

2022. jan. 20. 14:22
 17/26 anonim ***** válasza:
23%

"És ebben mi akadályozza meg? Az én haveri körömben is sok lány van..ahol ugye némelyik szingli, míg van aki kapcsolatban van.":

Az én haveri körömben meg csak férfiak vannak. Hogyan szerezzek új barátokat? Menjek oda az utcán random emberekhez, hogy akar -e a barátom lenni (aztán hátha majd ott lesz csaj is)? A barátkozással kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy az egyetem elejéig könnyű, utána viszont már szinte reménytelen.

2022. jan. 20. 14:24
 18/26 anonim ***** válasza:
13%
Igazából néha van lány a baráti körömben, de ők valahogy mindig a legmagasabb Chadet találják meg.
2022. jan. 20. 14:25
 19/26 anonim ***** válasza:
2022. jan. 20. 14:28
 20/26 anonim ***** válasza:
4%

Én incel vagyok. Egy nővel nem, de egy istennel nem.

Te tudnál mit kezden egy növénnyel?

2022. jan. 20. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!