Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy magát INCEL-nek tituláló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy magát INCEL-nek tituláló létforma, tudna egyáltalán bármit kezdeni egy nővel?

Figyelt kérdés

Mondjuk felfigyelne rá egy nő, mi történne?

Tudna/akarna egy randit lebonyolítani? Szervezés, anyagiak, témák, viselkedés,...?

Képes lenne működtetni egy kapcsolatot? Érzelmi, anyagi, szexuális, ... téren?

2022. jan. 20. 13:35
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
44%
Én incel vagyok és korábban volt egyéjszakásom. A randik mondjuk akkor se mentek, mivel nem néztem ki elég jól ahhoz, hogy egy józan nőnek is kelljek.
2022. jan. 20. 13:36
 2/26 anonim ***** válasza:
5%

"Képes lenne működtetni egy kapcsolatot?":

A kapcsolatot a nő működteti. A férfinak elég csak léteznie.

2022. jan. 20. 13:37
 3/26 anonim ***** válasza:
95%
Tudna mit kezdeni. Ha a nő nem menekül elég gyorsan, akkor le tudná húzni érzelmileg, romba tudna dönteni az énképét és önbizalmát, mikor én ajnározza és ajnároztatja magát, sőt, ha elég ideje van, lehet még arról is meg tudná győzni a nőt, hogy nála jobbat úgyse talál.
2022. jan. 20. 13:37
 4/26 anonim ***** válasza:
94%
Az egyik barátom incel és felfigyelt rá egy nő. Először nem akart vele találkozni, mert "nem top kategóriás" és nem érzi a vonzalmat. Aztán végül mégis belement a randiba. Egyetlen randi után megváltozott a hozzáállása, ő szerelmes lett és megtalálta álmai nőjét. Ez odáig fajult, hogy egy hét után már megsértődött, hogy a nő a rokonával találkozik és amikor vásárolni ment nem ugrott fel hozzá beköszönni. Ebből azt a tanulságot vontam le, hogy hiába kapott sült galambot a szájába, a komplexusai miatt nem tudta kezelni.
2022. jan. 20. 13:40
 5/26 anonim ***** válasza:
10%

"Ebből azt a tanulságot vontam le, hogy hiába kapott sült galambot a szájába, a komplexusai miatt nem tudta kezelni.":

Mert egy darab nő évek alatt nem sült galamb a mai világban. Mi lesz, ha egyszer csak úgy dönt a nő, hogy van jobb pasi és otthagyja? Megy vissza incelsorba? Amikor nekem párkapcsolatom volt 2 hétig, én is állandóan ettől tartottam, ami talán még rosszabb is, mint incelnek lenni.

A sült galamb az lenne, ha valahogy párkapcsolati piaci értékhez jutnék és tudnék válogatni a nők közül én is. Ha megromlik a kapcsolat, kell backup plan.

2022. jan. 20. 13:48
 6/26 anonim ***** válasza:
14%
Ez nem komplexus, hanem a valóság. Egy darab nő ma nem jelent semmit. Más lenne a helyzet, ha olyan lenne, mint 50 éve, amikor is a házasság azt jelentette, hogy a nő nem hagyhat csak úgy ott.
2022. jan. 20. 13:49
 7/26 anonim ***** válasza:
94%
Ja, egy nő nem nő. Hajrá incelek
2022. jan. 20. 13:51
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
A sült galamb azt jelenti, hogy semmit nem tett azért, hogy legyen párkapcsolata. A munkahelyén az újfelvételes kollegina írt rá és hívta el randira. Neki csak fogadni kellett a közeledését.
2022. jan. 20. 13:52
 9/26 anonim ***** válasza:
98%
#7 hagyd rá... Úgyis lesz mindenre kifogása
2022. jan. 20. 14:00
 10/26 anonim ***** válasza:
12%
7: Ha a csak annak az 1db nőnek a kegyein múlik, hogy a férfi nem kerül vissza incelsorba, miközben a nőt folyamatosan ostromolják a kérők, a férfinek nem lesz értéke a kapcsolatban. Nem lesz ez így kicsit egyoldalú és toxikus hosszú távon? A párkapcsolat szerintem egy kétoldalú dolog, ami két ember között jön létre, nem egy királynő és egy koldus között, ahol a koldus nyalizik a királynőnek, hogy ne kerüljön az utcára.
2022. jan. 20. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!