Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem undoritó ez a létforma?
Figyelt kérdés
Miért van az úgy ha nővel látnak, akkor már egyből bomlik értem sok más csaj, egyből napos oldal van és juj de kedvesek, megtennének bármit.
De ha egyedül vagyok akkor nem vagyok olyan fontos, meg ki vagyok én hogy létezek ?
Miért van ez ? ez csak szerintem egy gusztustalan undoritó emberi tulajdonság ? hogy lehetnek ilyen kétszinü szánalmasak ?
2016. máj. 29. 23:56
1/6 anonim válasza:
Szerintem féltékenység, vagy egyszerűen magasabb szintűnek gondolnak, ha egy nő mellett látnak, vagyis ha nő van melletted, akkor biztos már valaki vagy, vagy legalábbis ezt gondolják XD
Ha meg egyedül vagy akkor meg azt gondolják, hogy biztos még a kutyának sem kellessz azért vagy egyedül.
2/6 anonim válasza:
Igen, ezt én sem értem, rögtön ragyognak a szemeik, ha csak egy lány van a társaságomban. Még ha csak jóban vagyunk és nem barátnőm, akkor is.
3/6 anonim válasza:
Ne túráztasd magad, a nők 99%-a így működik. Addig szarba sem néznek, amíg nem látják, hogy legalább 1-2 nő körbe nem ugrál. Nem tudom, mi vezérli őket ilyenkor, de azonnal beindulnak az agytekervényeik, hogy márpedig azt a srácot azonnal meg kell szerezniük, hiszen tapadnak rá a csajok. Talán az, hogy látják, kiváló érzelmi befektetés lehetnél nekik, ha mások is ennyire vonzónak találnak.
4/6 anonim válasza:
Én nőként tapasztaltam, hogy hónapokig tepertem, semmi nem jött össze, aztán amint pasim lett, válogathattam is volna... Eddig 4x fordult ez elő, általában hosszú hónapoig voltam egyedül. Én azt gondolom, hogy talán mosolygósabb és kiegyensúlyozottabb lettem csak. :D Vagy ilyen az élet. Nem tudom.
5/6 anonim válasza:
En meg nőként tapasztalom pont ugyanezt. Ahogy barátom lesz érdekes módon mindig beprobalkozik valaki, még olyanok is, akikről soha nem gondoltam volna. És nem egy barátnőm számolt be hasonló "élményekről", mindig nevettünk ia rajta kinunkban, hogy eddig semmi nem akart összejönni, most hirtelen meg ahogy kapcsolatunk van, rögtön érdekesek vagyunk. Szóval ez nem csak nőknél fordul el, de épp annyira gyakori jelenség ez a pasik körében is. Most akkor én is állítsam, hogy a férfiak 99%-a ilyen? Simán irhatnam, de nem teszem magam nevetség tárgyává azzal, hogy hülyeségeket hordok össze, amit nem még csak alátámasztani sem tudok....
6/6 anonim válasza:
De! Undorito az ilyen létforma, hogy mindig a másik félben keresed a hibát! Nem lehet, hogy amikor van partnered te leszel magabiztosabb, vonzobb, pozitivabb???????? Amikor meg nincs egy magábaroskado kis senki leszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!