Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem kétszínű és undorító dolog?
Ismertem egy lányt középsuliból, aki akkoriban még nem nézett ki annyira jól, szemüveges volt, vékonyka, na szóval nem volt valami kellemes a megjelenése.
Mostanában arról panaszkodik nekem, hogy mivel az elmúlt években sokat változott (nem szemüveges, felszedett pár kilót, sminkeli magát, csinosan öltözködik) azok a fiúk is felfigyelnek rá, akik a suliban ócsárolták és gúnyolták. Van amelyik randizna és össze is jönne vele.
Akkoriban a közelébe se akartak menni, most meg fél kezüket odaadnák érte...Ez a viselkedés nem kétszínű?
Kétszínűség: a tettetésnek, hazugságnak az a fajtája, amikor azonegy dologra nézve ellentétes érzelmeket, gondolatokat nyilvánítunk azon határozott szándékkal, hogy valakit megtévesszünk.
Illik a fenti esetre a definíció? Nem.
Sajnos ez így van.
Gondolom sok lány számára ismerős a helyzet,nekem is.
Mindennapi jelenség. Felszines emberek. Ilyenek a férfiak és nők között is vannak bőven.
L
Sztem nem az, ellenben a kérdésfeltevés elég képmutató.
Mi férfiak vizuálisak vagyunk.
Én el sem tudom magam képzelni egy csúnya lánnyal.
Ellenben megkérdezném, hogy a barátnőd miért nem öltözött csinosan és sminkelte magát korábban?
Kérdezek jobbat: ugye a kis barátnőd most, hogy "jócsaj" lett, majd nyit a középsulitokban még "nem kellemes megjelenésű srácok irányába?
Nem? Hmm... nem képmutatás ez?
7-es
Nyitott kapukat döngetsz, mert felőlem a nők is olyat akarnak, amilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!