Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalós kérdés! Tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalós kérdés! Tényleg csak én gondolom úgy, hogy undoritó dolog a megcsalás, főleg a szeretőtartás?

Figyelt kérdés

Ti,akik megcsaltok valakit, legyen az akármilyen a párotok. Ti akartatok vele lenni,nem kényszerített titeket senki. Tényleg annyit nem érdemel az az illető, hogy tökösen elé álljatok és megmondjátok a nőnek/férfinak,hogy bocs, nem megy ez így tovább?

Nincs bűntudatotok azalatt, míg mással hetyektek?

Ha nincs probléma a kapcsolatotokban,csak elmúlt részetekről az érzelem, a másik nem sejt semmit, nem sajnáljátok,hogy ilyet tesztek velük?

Családos emberek,hogy van képetek szeretőt tartani?

olyan jó érzés egy megcsalással megalázni a másikat?

Csak engem dűhít,hogy ilyenek megtörténnek? :(

Mit éreztetek komolyan, amikor megcsaltátok a párotok? Mit mondtatok,hova mentek?

2015. jan. 5. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak te gondolod így. na jó meg még sokan de ettől ez nem fog változni!
2015. jan. 5. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:
tényleg CSAK TE!! senki más..
2015. jan. 5. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:
36%
Abban mi a kaland, hogy szakítok és úgy megyek máshoz? :) Sokkal érdekesebb két vasat tartani a tűzben... :)
2015. jan. 5. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Távkapcsolatban éltünk exemmel, baromi ritkán találkoztunk, mert ő nagyon elfoglalt volt elmondása szerint, szerintem csak kifogásokat gyártott. El is múlt a szerelem, pedig a kezdeti lángolás hatalmas volt. Nála töltött hetek, közös nyaralás, bemutatott az egész pereputtynak, esküvőre vitt, barátokhoz jártunk, stb. Így telt el egy nyár, aztán ősszel találkoztunk egyszer szeptemberben, majd legközelebb csak november elején - addig nem jutott rám ideje. Már telefonon és chaten is ritkán beszéltünk, kihűlt az egész, tudtam, hogy a november eleji találkozás az utolsó lesz, és kimondjuk, hogy vége, esetleg még szexelünk egyet utoljára, de kizártnak tartottam, hogy ő folytatni akarná, és én sem bántam igazából, hogy vége, mert ez az egész megszűnt kapcsolatnak lenni már jóval hamarabb.

Októberben én megismerkedtem valakivel, akit látásból már régóta ismertem és tetszett is, mint kiderült, ez kölcsönös volt. Találkoztunk párszor, de mindketten ilyen "bonyolult" kapcsolati státuszban voltunk, és nem akartunk semmi komolyat egymástól, így megbeszéltük, hogy néhány álmatlan éjszakát szánhatunk egymásra, de semmi többet nem várunk a másiktól. Az első ilyen éjszakára sort is kerítettünk még október végén, néhány nappal azelőtt, hogy én találkoztam az expárommal. Nem mondtam el neki, mert nem láttam értelmét. Valóban szakítottunk azon az utolsó találkozón, tényleg volt még szex, nem haraggal váltunk el, de megbeszéltük, hogy ez így nem működik.

Őszintén szólva se bűntudatom, se lelkiismeretfurdalásom nincs a dolog miatt. Nyilván nem szerettem már és ő sem engem, hisz ha szeretnék valakit, azzal ezt nem tenném meg, és ott a kapcsolat fenntartását tartanám szem előtt, nem pedig várnám a végét.

A szeretőtartást én is elítélem, illetve azt is, ha a megcsalás csak egy alkalom, vagy néha-néha egy, és nem vet véget az illető utána a kapcsolatának. Ezzel nem tudok egyetérteni. Az olyan megcsalást, ahol a másik még odavan értem, és hazavár, míg én mással érzem jól magam én is elítélem. Őszintén szólva a sajátomra sem vagyok büszke, pedig ez azért nem sorolható a durva esetek közé, ahol szívek törtek össze, de úgy gondolom, van ennél rosszabb és undorítóbb megcsalás is, így én ezek után is ugyanúgy tükörbe tudok nézni, ahogy előtte. Hozzátenném, nem mernék rá megesküdni, hogy exem nem csalt valakivel, és esetleg ezért távolodtunk el, ezért nem jutott rám idő, de ez már soha nem fog kiderülni. Alapvetően bízni szokatm a partnereimben, őt sem akarom besározni, de az esély megvan erre.

2015. jan. 5. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!