Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg ennyire tabu/undorító dolog a párkapcsolatokban/házasságokban?
Fogalmazzunk úgy, hogy alapvető udvariasság az, hogy ilyet nem teszünk más előtt (ajtó nyitvahagyása a wc-n, szándékos böfögés).
Nyilván néha önkéntelenül is kiszalad egy böfögés, az rendjén van. De direkt csinálni szerintem tahóság.
Azzal nem értem mi a problémája, hogy beáll mellé zuhanyozni; nekem a világ legtermsézetesebb dolga, ha a párom jön velem zuhanyozni vagy fürdeni.
A wc-s dologra azt mondom, van akinek belefér, van akinek nem. Ha a barátnődnek nem, akkor a férfinak ezt tiszteletben kellene tartania.
Nekem még rosszul is esik, ha nem jön velem együtt zuhanyozni. Nálunk ez ilyen bensőséges dolog, ilyenkor ellazulunk egy fárasztó nap után, összebújunk, megmossuk egymás hátát :) Pisilésnél felőlem azt csinál közben amit akar, annyira természetes dolog, hogy akiknél még az is ciki azok együtt enni sem szoktak?
Böfögés, szellentés egy kicsit más dolog, azt vissza lehet tartani, de ha nem bírja az ember tovább akkor ez van, otthon már azért csak nem fog feszengeni az ember... Mondom ezt úgy, hogy nő létemre egyszer sem fordult elő a párom előtt, de a páromnál gyakran becsúszik :)
Én imádom a férjemet de vannak dolgok amikből köszönöm, de nem kérnék.
Pl: engem zavar ha fingik (nem a véletlenül kijött gázokra gondolok, mert ez bárkivel előfordul, még velem is) Amikor szándékosan mert azt hiszi jó poén fingik egyet.
A büfögés is ilyen. Ha véletlenül jön ki, azzal nincs gond. De ne kelljen ebédnél azt hallgatnom hogy ő milyen öblöseket büfög..
A nyitott ajtónál pisilés meg nevelés kérdése. Engem úgy neveltek hogy nyilvánosan ne szarjak, pisiljek, és mossak kezet utána mindig. Hál istenek a férjemet is így nevelték, így nálunk a nyitott ajtó pisilés nem fordul elő..Ahogy az orrturkálást sem tolerálom. A közös zuhanyozással nincs gond, sőt.. izgató is lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!