Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez tényleg ennyire tabu/undorí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg ennyire tabu/undorító dolog a párkapcsolatokban/házasságokban?

Figyelt kérdés
Találkoztam ma egy barátnőmmel, aki 2 hónapja költözött össze a pasijával és teljesen ki van akadva, hogy a pasi nyitva hagyja a fürdő ajtaját, ha csak kis dolga van vagy ha a barátnőm zuhanyzik be áll mellé Ő is, böfög néha. Ezek tényleg annyira súlyos dolgok lennének másoknak, hogy akár ki is szeretnek a párjuból ezek miatt? És még fel is háborodott amikor azt mertem mondani, hogy ezek szerintem teljesen normális dolgok.... Nektek is ennyire zavaró, ha a párotok/házas társotok böfög, nyitott ajtónál végzi a kis dolgát vagy veletek akar zuhanyozni, persze csak akkor ha csakis ketten vagytok otthon!
2013. márc. 31. 21:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
90%

Ez mindenkinél változó, kinek mi fér bele. A lényeg, hogy hasonlóan gondolkodjon a két fél. Neked lehet, hogy fura, hogy a barátnődet zavarja, a barátnődnek meg ez a nagy lazaság a fura. De ebben nincs semmi, nem vagyunk egyformák.

Speciel én is az a típus vagyok, akinél ez nem fér bele. De nem ítélem el (mért is ítélném) azokat, akiknek tök természetes, hogy a párjuk előtt böfögnek, szellentenek (nem a véletlenül kicsusszantakra gondolok), meg nem csukják be a vécéajtót. Nekem ez már sok, de elhiszem, hogy valakinek nem. Csak tényleg az a lényeg, hogy mindenki a hozzá passzoló emberrel éljen együtt, ennyi.

Nekem volt már ilyen fingós, nyitott ajtónál sz*rós pasim, ő döbbentett rá arra, hogy mennyire zavarnak ezek a dolgok. Ő kifejezetten szeretett azzal poénkodni, hogy mekkorát f*ngik. A haverjával együtt elsőosztályú humorforrás volt nekik a szellentés. Recsegtettek is bőszen, mikor ott voltam, és nagyokat kacagtak. (Magasan kvalifikált, doktori iskolába járó, kutatóként dolgozó pasik voltak -- nem mintha ez számítana, csak az érdekesség kedvéért jegyzem meg.)

Hát nekem ők elég sokak voltak, főleg hogy még a haver fingásait is hallgatnom/szagolnom kellett, szóval nem is tartott túl sokáig a kapcsolat. :D

De el tudom képzelni, hogy van olyan csaj, akit ez nem zavar, sőt még szívesen be is száll a szellentőversenybe, és beköltözik a Fingbarlangba.

A lényeg tehát: fingós a fingóssal, nemfingós a nemfingóssal, és nem lesz konflikt. Ja, bocsánat, látom, itt böfögésről van szó, de egykutya.

2013. márc. 31. 23:01
 22/32 anonim ***** válasza:
50%

Hát nem tudom....a párom szellentős, de én nem....

Amit írt az utolsó, az már nekem is sok lenne...a haveri társaság fingja, böfije nem érdekel. Az már azért bunkósság!Viszont a párom 1-1 szellentése nem zavar.

2013. márc. 31. 23:12
 23/32 anonim ***** válasza:
35%

Én vagyok az előtted író.

Akkor annyiban módosítanám, hogy fingós a fingóssal, nemfingós a nemfingóssal, illetve: semleges a fingóssal. Így már jó? :D

2013. márc. 31. 23:18
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezekkel az ég világon semmi baj nincs. Jó, persze ne robbogassunk szándékosan egymás orra alá, de ha néha elszabadul egy galamb, még nem dől össze a világ. A zuhanyzós dolgot nem tudom hova tenni. Mi a baj vele? Kifejezetten jó dolog együtt zuhanyozni. Esetleg azt tudom elképzelni, hogy pl szőrteleníteni készült, és nem akarta, hogy lássa a barátja, hogy nem tökéletesen borotvált épp?!

A pisilés nálunk nem tabu. Van, hogy hirtelen eszünkbe jut valami, amit meg akarunk beszélni, és simán dumálunk közben. Két kicsi gyerekünk van, megszoktuk, hogy simán ránk "rúgja" valaki az ajtót pisilés közben! ;)

2013. márc. 31. 23:29
 25/32 anonim ***** válasza:
57%

2 hónap alatt azért ez derék kis lista :D

nem mondom, mi 4 év együttélés alatt már tapasztaltunk egyet s mást, de az első 2 hónapban még sztem a kaksi is elég cinkes volt, ha a másik a lakásban tartózkodott :)

egy hosszú kapcsolatban meg sztem teljesen normális, elpoénkodható dolog egy puksi vagy büfike, netán egy atomtámadással felérő röttyentés. amit azért csukott ajtónál nyomunk, de a pislantáshoz nem fogom abajgatni az ajtót, egyrészt mert nincs túl jó állapotban, másrészt mert a lakásban egyetlen ajtót sem csukunk állandóra.

ez a velem zuhanyzás csak azért problémás, mert nem szeretem, ha valaki tisztálkodás közben ennyire benne van az intim szférámban. utána mehet a szexparty reggelig, de pancsizás közben szeretek forever alone lenni :)

na, szóval sztem a barátnődnek 1 év után fel sem tűnne a büfi vagy a pisi, viszont 2 hónap után baromi illúzióromboló. oké, senki sem olyan tökkelütött, h ne sejtené, h a wc-n nem rózsaszirmok jönnek az ülepedből, viszont nem szeretné empirikus formában átélni.

2013. márc. 31. 23:31
 26/32 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ha nem csukja be kilincsre csak behajtja a wc ajtót kis dolognál az engem nem zavar,ha böfög,szellent sem,csak ne asztalnál csinálja.Mi mindig együtt zuhanyzunk,fürdünk.2,5 éve élünk együtt,érdekes a barátnőd mi baj az együtt fürdéssel?
2013. márc. 31. 23:36
 27/32 A kérdező kommentje:
Nem sikerült megtudni, hogy a közös tusolás miért zavarja. Amikor konkrétan rákérdeztem terelt, amikor meg poénból megkérdeztem tőle, hogy szex is csak sötétbe, takaró alatt van-e megsértődött és elrohant.... Még a többit valahol meg is tudom érteni, ha szándékosan van, ha nem, de ez a zuhanyzás akasztott ki talán a legjobban.... Bár nálunk tényleg csak a nagy wécézés tabu, akkor is nyugodtan bejön a férjem a fürdőbe ha épp gyantázok és nem érzem, hogy emiatt kevésbé tekinte rám nőként....
2013. márc. 31. 23:59
 28/32 anonim ***** válasza:
29%
Az nem jutott eszedbe, hogy szőrtelenIteni akart zuhany közben, mert akkor engem is zavarna.
2013. ápr. 1. 00:06
 29/32 A kérdező kommentje:
Nem egy alkalomról volt szó. Mindennap meg csak nem szörtelenít senki....
2013. ápr. 1. 01:17
 30/32 anonim ***** válasza:

Lehet hogy komolyabb dolgok is történtek a barátnődéknél csak nem mer még beszélni róla..vagy otthon nem ezt látta a szüleitől és megijedt..ki tudja...lehet hogy a srácnak nem ez az első összeköltözős kapcsolata, így már 2 hónap után neki ez természetes..a barátnődnek nem..szerintem barátnődnek le kell ülnie és megbeszélni a sráccal a határokat..ha a srác ezeket kérdés és engedély nélkül csinálja, az mondjuk taplóság..

Férjem is már a kapcsolatunk elején bejött velem fürdeni, mert jó :) DE a mai napig előtte bekopog, hogy szabad-e...lehet épp borotválkozom, vagy menstruálok, és ezt tiszteletben tartja...

A nyitott ajtónál pisilés nálunk kb 1 év után vált "természetessé", persze ha ketten vagyunk otthon..a többi "gázos" dolog véletlenül becsúszik, hát oké..direkt az már taplóság..

(Nálunk az összeköltözésünk hetében ételmérgezést kaptunk..így elég hamar szembesültünk egymás dolgaival:)

2013. ápr. 1. 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!