Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg ennyire tabu/undorító dolog a párkapcsolatokban/házasságokban?
Voltam nálunk még a beköltözéskor, nem látni be a fürdőbe sehonnan, tehát csak a tudat zavarja hogy nyitva van, nem a látvány, meg azert ha nagy dolga van természetesen zárja az ajtót. Ha meg valaki szénsavasat iszik és utána böfög szerintem teljesen normális. Most nem azt mondom, hogy direkt egymás arcába kell böfögni, meg egymás orr alá durrogtatni vagy versenyezni, hogy ki tud nagyobbat... De azért a saját lakásunkban ne kelljen már feszengeni... A zuhanyzást végképp nem értem... Viccesen meg is kérdeztem tőle, hogy akkor csak sötétbe takaró alatt vannak-e együtt, de erre megsértődött és elrohant....
Nálunk a férjemmel ez teljesen normális dolog... Mi se zárjuk be a fürdő ajtaját, csak ha nagy dolgunk van és nem kapok szív rohamot ha bejön a fürdőbe a férjem, amikor bent vagyok vagy ha Ő van bent és nekem jut eszembe valami, de még csak a vállási papírok beadásán se gondolkodok el...
Nem értem én sem, ezért kérdeztem meg itt, hogy csak mi lennénk túl nyíltak vagy mások túl zárkózottak... De úgy látom, hogy is-is :)
Ezt böfögős részt nem értem. Nyilván senki nem olyan bunkó hogy odaáll valaki mellé egy nyitott szájjal ami a torkán kifér:) Ha meg jön akkor jön ha a főnököddel állsz szembe is. Diszkréten, kéz odatart, majd egy elnézést:)
Ha velem akar zuhanyozni akkor szívélyesen fogadom:D
Ha nagyon pisilnie kell akkor jöjjön be, nem zavar, de lyukadjon ki a hólyagja. (bár szerencsére külön van a wc-nk)
Nem azt mondom, hogy minden disznóságot szó nélkül kell tűrni, de ha ezért megy tönkre egy kapcsolat, az annyit is ért...Mik vannak!
24/N
Nyilván nem direktbe böfög az arcába, de emlékszek még, hogy a középsuliba a fiúk azon versenyeztek hogy ki tud nagyobbat böfögni... :D
Nem értem én sem, ezért kérdezek :)
Hát ha a párom még úgy viselkedne mint egy középiskolás akkor nem is lenne a párom:D
Tényleg nem értem a böfögésen mit kell parázni, jön, természetes dolog:) Egyszerűen nem kell úgy viselkedni mint egy hülye bunkógyerek. Na azért biztos én is beszólnék.
17.
Ez már undorItó, ha a párom reggel a sz,rját mutogatná, azon kiakadnék és hánynék.
"Ezt böfögős részt nem értem. Nyilván senki nem olyan bunkó hogy odaáll valaki mellé egy nyitott szájjal ami a torkán kifér:) "
Ezen jót nevettem.:D:D:D Elképzeltem a szitut.:D
Amúgy tényleg így van. Az én párom se jön oda, s nem fog bunkó módjára böfögni,fingani a fejemre ha kell, ha nem. Viszont emiatt nem is fogok vele összeveszni.Érdekes lenne, ha még itthon is összeszorított seggel kellene járkálnia.
Mi mindketten szégyenlősebbek vagyunkk, büfi volt már, hogy kicsúszott, de wc-t/pukit próbáljuk a másik teljes kizárásával intézni.
A zuhanyzáshoz annyit, hogy többen írtátok, hogy nem értitek, az miért zavarja a hölgyet, én a saját tapasztalatomat tudom elmondani: engem azért zavar, ha nem számítok rá, mert egy stresszes nap után nekem létszükséglet egy alapos zuhany tűzforró vízzel, akkor szoktam szőrteleníteni, bőrradírozni, pakolást feltenni, szóval ez nekem intim, és frissen-illatosan-szőrtelenül érzem magam szexinek, nem közben. Plusz párom a langyos vizet szereti, engem abban meg a hideg ráz folyamatosan. Ha megbeszéljük előre, hogy együtt tusolunk este, az más, mert akkor nem oda időzítem a szépítkezést, de ha közben megzavar, az nekem inkább kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!