Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is vas ilyen helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is vas ilyen helyzetben mint én,mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés
Minden nő aki tetszik kéne pedig tudom külső alapján nem lehet megítélni egy embert,nekem ha egy nő arca tetszik akkor az már befutó nálam,az utóbbi időben van ez így naphosszat képes vagyok szorongani is rajta mert ugye látom a nőket tetszenek de csak álmodozik az ember.Vagy ez akár a depresszió egy oldala is lehet?Van úgy,hogy egy nap rengeteg olyan nőt látok akinek tetszik az arca és annyi nőt látok sokszor ,hogy a végéremár elegem van a napból is a szorongás miatt.

2022. jan. 20. 10:24
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Szorongsz a szép nőktől?

Ez az oldal mostmár kezd egyre elborultabb lenni.

Bár mindenhol szép férfiakat látnék...

2022. jan. 20. 11:00
 2/10 A kérdező kommentje:
a szépség relatív mert mint írtam akinek tetszik az arca az tetszik nekem,ergo pl aki másnak mondjuk csúnya de ha nemek tetszik az arca akkor tetszik a nő.És ha egy nap találkozok 80 ilyen nővel akkor mind kéne te nem szoronganál egy ilyen helyzetben?
2022. jan. 20. 11:14
 3/10 anonim ***** válasza:
46%

Aztán minek kéne neked 80?:D

Nem eleg ha egyszerre csak egynek okozol csalódás?

21/N

2022. jan. 20. 11:33
 4/10 A kérdező kommentje:

3/

Miért olyanok írnak akik nem értik a kérdést?

2022. jan. 20. 11:36
 5/10 A kérdező kommentje:

3/

Nem mintha ti nem tudnátok csalódást okozni egy férfinak...

2022. jan. 20. 11:36
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

4. A kérdésed továbbra is, a magyarázat ellenére is teljes elborult hülyeség.

Nem is azt kívánom, hogy én is mindig szép férfiakat lássak, hanem, hogy ennyire unatkozzak.

2022. jan. 20. 12:04
 7/10 A kérdező kommentje:

6/

Akkor én meg azt kívánom,hogy kerülj ilyen helyzetbe mint én és szenvedjél kicsit.Amúgy tudom nem fogsz mert a p...na alattad van.

2022. jan. 20. 12:10
 8/10 anonim ***** válasza:
91%

De mi a fenétől szenvedsz ember??

Vagy csak láttál ezen az oldalon embereket szenvedni, úgyhogy kitaláltad mitől tudnál te is???

Vannak szép emberek az utcán és ettől miért "SZENVEDSZ"??

2022. jan. 20. 12:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Magyarán kangörcsöd van. Ezt rövidebben is meg lehet fogalmazni, a nyavalygós körítés nélkül.
2022. jan. 20. 16:22
 10/10 Senior Séf ***** válasza:
Fiatal koromba nekem is nagyon sok nő tetszett, csak én ahelyett, hogy szorongtam volna, tettem is érte, hogy megkapjam őket.
2022. jan. 20. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!