Pánikbetegség? Volt már valaki hasonló helyzetben? Hogyan tehetnék ellene?
Mindig is kicsit szorongtam, de az utóbbi pár hónapban nagyon sokat romlott a helyzet. Szeptemberben beteg lettem (egy durva felsőléguti betegség), utána jött rá egy kis hasmenéses vírus (nem hánytam, de így is nagyon durva volt). Azóta folyamatosan rettegek. Félek, hogy rosszul leszek éjszaka, ezért nagyon nehezen alszom el. Nappal kicsit jobban vagyok, vagy pedig, mikor nem figyelek oda, akkor szinte semmi tünetem nincs, csak este jut eszembe. Félek étteremben,mekiben enni, nehogy ételmérgezést kapjak. Iszonyatosan dobog a szívem ilyenkor, lever a víz, folyamatosan azon agyalok, hogy: ,,most vajon rosszul vagyok?" és hasonló. Ha megyünk valahova (barátommal, szülőkkel) mindig félek hogy megbetegszem mire megyünk, vagy hogy ha ott eszem valamit, akkor ott történik valami.
Ezen kívül a torkomban szoktam érezni ilyen hurutszerű váladékot, de a gyomrom eddig nem fájt, illetve savam sem volt
Évente csináltatok vérképet, legutóbb március környékén volt, és szinte tökéletes lett. Most fogok menni újra jövő héten
Pszichológusnál jártam, de most sajnos az ünnepek és vizsgák miatt sajnos nem tudok menni.
Elnézést, hogy hosszú lett, köszönöm ha válaszoltok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!