Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiltott gyümölcs. Mit lehet ellene tenni ebben a helyzetben?
Azaz igazság, hogy új orvosom lett. Nem nagyon jártam hozzá, de fél éve amikor nagyon beteg lettem kénytelen voltam elmenni hozzá. Az a kedvesség, udvariasság és figyelmesség ami áradt belőle villámcsapás volt. Ahogy hozzám ért, meg amilyen melegszívűen beszélt hozzám... A végén azon kaptam magam, hogy minden kis dologgal mentem hozzá, de csak azért, hogy tudjak vele beszélgetni. Biztos feltűnt Neki is, de még mindig ugyanúgy áll hozzám.
Tudom,tilos és csúnya dolog lenne, hisz családja van. Nem is lenne lelkem megtenni,de én már nem tudok rá úgy nézni mint egy "egyszerű" orvosra. Viszont, ha tényleg beteg leszek, kénytelen leszek hozzámenni.
Mégis mit tegyek? Teljes a káosz bennem...25/N
Kérlek benneteket, csak értelmes válaszokat írjatok!
Köszönöm szépen a válaszokat.
Utolsónak szeretném írni, hogy azért vagyok kénytelen hozzámenni, mert mint szakember sajnos csak ő a legjobb a környéken. Még az életemet is rábíznám. Természetesen van más orvos is ahová pl. édesanyám jár, de bármivel megy oda csak egyfajta antibiotikumot ír fel neki. Pedig, pl. ha vkinek menstruációs görcsei vannak, minek antibiotikum?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!