Éreztétek már magatokat bűnösnek olyan helyzetben ahol nem rajtatok múlt valami, és nem tudtatok ellene semmit tenni?
Úgy egy hónapja halt meg a törpesünöm, kb egy hónappal a halála előtt vittük el dokihoz mert találtunk egy kis csomót a nyakán, és nem is tudta megenni a száraz tápot. Kiderült hogy valószínűleg áttétes daganat van a nyirokcsomóján, lehetett volna altatni és röntgenezni, de mivel egy elég kicsi állatról beszélünk és nem is olyan könnyű kezelni inkább hagytuk. (Na meg ez már ,ás kérdés hogy ugye mi a jobb, én úgy gondolom ilyenkor nem kéne az állatnak nagyobb szenvedést okozni kezelésekkel)
Szóval nem is igazán látszódott rajta, csak az utólsó pár napján, akkor gondolkoztunk hogy elaltatjuk de másnap reggelre már elaludt.
A helyzet az hogy bár tudom, én nem nagyon tehettem ellene gyakorlatilag semmit, az utolsó pár hetében és azóta is magamat hibáztatom és azon gondolkodok folyamatosan hogy mit ronthattam el.
Autóbalesetnél éreztem magam hibásnak, ahol aztán egyértelműen kiderült hogy vétlen voltam.
Szegény süni :( részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!