Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy ilyen helyzetben?
Addig nem tudhatod amig nem tapasztaltad, úgy értem, hogy szerintem nem dől össze a világ ha esetleg hamar dob sajnos azis benne van a pakliban de ezzel semmi baj nincs meg előnyöd is származhat a dologból. Tudni fogod utána, hogy mit csináltál rosszul miben kellene kicsit változnod. Ha attól félsz amiket leírtál akkor semmi értelme udvarolnod neki de az is önbizalomra vall, hogy egyáltalán udvarosz neki (kicsit logikátlan tudom). Szerintem vesd bele magad veszteni valód nincs csak jól jöhetsz ki a dologból. ☺️
19F
Miquelnek igaza van. Én köszönöm neki.
Nem jó ha eltaszítsuk magunktól az embereket és a szerelmet, csak azért mert félünk a kudarctól és a fájdalomtól. Igen, benne van a pakliban, lehet hogy csúnya véget ér. Viszont ha elzárkózunk, elmenekülünk azt később nagyon-nagyon megbánhatjuk, és hidd el, igazán rettentően fájdalmas tud lenni.
Ha pedig ígyis-úgyis szívfájdalom a vége, akkor legalább próbáljunk meg előtte minél tovább boldogok lenni, hogy visszaemlékezve azt gondolhassuk, hogy megérte szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!