Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem találom a páromat?
Már mindent megpróbáltam, személyesen, társkeresőn, mindenhol, de egyszerűen valahog, nem sikerült. Aki nekem igazán bejött és egy hullámhosszon voltunk, illetve jól indult minden, egy idő után mégis valahogy mindig meggondolták magukat, pedig semmit nem csináltam, amivel elriaszthatnék bárkit. Mi lehet ennek az oka? Mindig lelkes vagyok, szóval nem kedvetlenül megyek oda egy randira, de valahogy mégsem sikerül.
Aki szeretne valamit, azzal viszont én nem érzem, hogy működne.
Mi lehet a gond, mit tehetnék még? 34/F
1-es randizzatok a kérdezővel, és így meg is van a válasz a kérdező kérdésére:
Randizz az egyessel. ;)
Ne keresd a párod egy ideig.
Foglalkozz azzal amit szeretsz csinálni, vagy ha nincs ilyen akkor találd meg a magadét.
Élvezd az életed, szeresd meg magad egy kicsit. És magától jön nő aki szeretne része lenni az életednek.
"egy hullámhosszon voltunk, illetve jól indult minden, egy idő után mégis valahogy mindig meggondolták magukat"
Biztos van valami, aminek nem vagy tudatában.
Vagy eleve úgy választasz, hogy őbennük van meg erre a potenciál (eltűnésre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!