Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kéne változtatnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kéne változtatnom magamon, ha nem találom a páromat?

Figyelt kérdés

Nem vagyok ártó szándékú, önző, megbízhatatlan, nincs függőségem és nem vagyok sorozatgyilkos se, sose ártottam senkinek, mégis néha hallani olyan üres frázisokat, hogy változtass magadon.

Magammal megvagyok elégedve, vannak hibáim, de úgy vagyok vele, hogy mindenkiben vannak és senki se tökéletes. Annakidején mikor nem találtam a páromat akkor azt kérdeztem magamtól és másoktól, hogy miben kéne változtatni. Mióta elfogadtam magam már nem a hogyan a kérdésem, hanem a miért. Miért változtassak magamon mikor azt szeretném, ha valaki úgy szeretne ahogy vagyok. Ennél szerintem nincs jobb érzés. Nem vagyok valami sikeres párkeresésben, de nem érzem azt, hogy a sikerre és a népszerűségre kéne hajtani, hanem inkább arra, hogy szeressem önmagamat és törekedjek a lelki békére.

2019. jan. 1. 13:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert te vagy boldogtalan a jelenlegi állapotodban, és ha változást szeretnél, csak magadat változtathatod, a világot nem. Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy gyökeresen változtasd meg a személyiséged, hanem pl légy nyitottabb, ha nem jártál el olyan helyekre, ahol ismerkedni lehet, akkor most tedd meg.
2019. jan. 1. 13:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne változtass, xard le. :)

Ha így nem kellesz senkinek, akkor másképpen se fogsz, mert nem lehetsz se jóképűbb és magasabb. Esetleg gazdagabb, de ez se egyszerű. :D

2019. jan. 1. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem kell változnod. Ugyan!

A kis makkból sose sose nagy tölgy, a tojásból nem kel ki a fióka, a kölyök borz se nő meg sose! A nappalokat nem követi éj, a tavaszt se nyár. A felhőből nem esik eső. Az élet maga a változatlanság, e merevség, a mozdulatlanság!

Ugye?

2019. jan. 1. 13:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Isten ments, hogy változtass magadon! (Még a végén elvinnél egy csajt elölem.) Szeresd csak önmagadat!
2019. jan. 1. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!