Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit cseszek el? Miért nem találom a páromat?
Nem tudom mivan velem mostanában régen mindig volt barátnőm mindig volt valaki mellettem eddig 6 barátnőm volt, de most nem igazán vagyok valami nyerő szériában szerintem több 2 éve nincs senkim, és tényleg olyan egy hülye helyzetek történnek velem , hogy mintha nem is én irányítanám ezt a dolgot az életemben. Ha ilyen egyszerű oka lenne , hogy ronda lennék vagy nem tudnék megszólalni egy nő közelében stb akkor megérteném ezt a problémát , de fullra nem erről van szó és komolyabban még így szarabb átélni az egészet és rohatúl nem tudom mivan. Ritkán megyek mostanában valahova (egyébként azért, mert elég balhés srác voltam mindig és mindig valami csúnya vége volt az ilyen esteknek én is régen drogoztam piáltam, és azzal keféltem akivel akartam), de ősziéntén szólva nem is ez hiányzik ,hanem egy sima normális kapcsolat nem kell bele semmi extra de tényleg , és nem jön össze de abszulút egy vicc amúgy az egész múltkor is beszéltem egy csajjal már össze is jött DE pont akkor jön oda a barátja , vagy pont akkor valami tényleg életbe vágó dolog történik mintha megakádojzná az egészet , hogy még csak véletelnűl se sikerüljön:D ez egy olyan tényező amiről nem tehetek viszont a kérdés most következik, hogy amikor nem állnak fent ezek a külső tényezők , és minden okés lehetne akkor az én viselkedésem miatt lehet ez? Tehát nem vagyok egy nagy társasági ember, de a nőkkel tudok beszélni ilyenek de valahogy megérzi e a másik ember , hogy régóta egyedül van stb? Nem vagyok szerintem unalmas ember se minden szart megcsinálok még most is meg nem b*is szöveget szoktam alkalmazni rátérek a lényegre amikor érzem , hogy kell. Szóval huu igazán nem is tudom mit írjak még róla..Tehát nem jön össze , és nem tudom hogy miért mivel az okokat nem igazán ismerem, vagy nem veszem észre. Tehát tudtok mondani olyan dolgokat mondani ami miatt nem sikerülnek ezek a dolgok ? tényleg nem kell kímélni amire csak gondoltok!
(Csak légyszi ilyen hülyeségeket, hogy mert félsz a nőtöl hasonlók) máshova.
Köszönöm a válaszokat! 23/f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!