Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 feletti nő, ha megvan mindene, szép és kedves is, hol keressen párt?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó. Annyira szeretném ha barátnőm boldog lenne. Erős, kedves nő, ad magára. Vágyik egy társra és gyerekre. Hol vannak manapság a céltudatos, jól ápolt 40-es hűséges férfiak? Merre kellene keresni?

2022. jan. 17. 19:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
73%

20-as: Hol van az leírva, hogy eddig nem volt senkije? Lehet, hogy 10 éves kapcsolata ment tönkre, és most nehéz a párkeresés, mert már kijött a gyakorlatból.

Nem nagyon van mit eldobnod.

2022. jan. 18. 10:20
 22/26 anonim ***** válasza:
45%
20-as ne bántsd, mert az én unokahúgom 32 éves és kimondott gyönyörű, sportos, vékony. Azt mondta, hogy eddig 3 férfival járt és agyilag mintha nem lettek volna rendben, olyan érdekesek. Tehát nem is a válogatásra ment, hanem olyan értelmiségi, főiskolát végzett komoly férfit keresne, aki nem sérült. De nem talál és nemsokára ő is negyven lesz és a kérdező sorsára jut.
2022. jan. 18. 16:56
 23/26 anonim ***** válasza:
66%
Fent voltam a fb társkeresőn és nagyon sok vonzó férfit láttam. 40 és 60 közé volt a szűrő beállítva. Aztán hogy milyen emberek valójában, azt persze nem tudtam meg.
2022. jan. 18. 17:02
 24/26 Á.Zoli ***** válasza:
100%

Nehéz dolog a párkeresés kortól függetlenül.

Mindenképp olyan helyen kell keresni, ami az érdeklődési köréhez közel áll. Sport, zene, közös kiinduló pont.

Ahol van mód egymás szemébe nézni...

2022. jan. 18. 19:56
 25/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek. Igen, voltak hosszabb kapcsolatai. Megcsalták.

Jár mindenfelé, kirándulni, rendezvényre. Azt vesszük észre, hogy aki oda mer menni, kedves aranyos, azok kB 10-15 évvel fiatalabbak vagy pedig túl erős mellettük. Nem szeretne ő lenne a kapcsolatban az erősebb fél. Akik férfiként olyanok, mint ő nőként azok meg pont a 20-30 éves lányok közül válogatnak.

2022. jan. 24. 11:51
 26/26 anonim ***** válasza:
Hogy értve erősebb? A fizikuma vagy a személyisége?
2022. jan. 24. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!