Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 feletti nő, ha megvan mindene, szép és kedves is, hol keressen párt?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó. Annyira szeretném ha barátnőm boldog lenne. Erős, kedves nő, ad magára. Vágyik egy társra és gyerekre. Hol vannak manapság a céltudatos, jól ápolt 40-es hűséges férfiak? Merre kellene keresni?

2022. jan. 17. 19:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
16%
Nagymama korban kölökre vágyik Oh... Én 59F-ként nem.. Nekem már van unokám
2022. jan. 17. 20:22
 12/26 anonim ***** válasza:
28%

40 éves? Te jó ég! Eddig mi a francot csinált?!

Elmondom neked hogy a férfiak az életük csúcsán lévő 25-30 éves nőket preferálják. Nem pedig a lecsúszó 30-asokat. Pláne nem a negyven felettieket...

2022. jan. 17. 20:58
 13/26 anonim ***** válasza:
15%

Hát én ápolt, és céltudatos vagyok, és mivel hűséges is, ezért sajnos nem jöhetek szóba, mert rég elkeltem, és a gyerekeimet nevelem egy olyan nő társaságában, aki még 20 éves kora előtt meg tudott hozni egy döntést. Valamint az azt követő összes nehézség sem tudta meghátrálásra késztetni.

Talán özvegyek között találni olyant aki minden említett paraméternek megfelel, és nincs kötelékben. Bár gyanítom, hogy ez így önmagában akkor is kevés.

2022. jan. 17. 21:03
 14/26 anonim ***** válasza:
85%
Hát jó gonosz válaszokat kaptál. Az nyilvánvaló, hogy nem túl kedves, empatikus férfiaktól. Szóval nem itt kell őket keresni.
2022. jan. 17. 22:23
 15/26 anonim ***** válasza:
47%
14/ Rendesen szűkül a kör igaz?
2022. jan. 17. 22:25
 16/26 anonim ***** válasza:
20%

"szép és kedves is"

Marmint szep volt 20 eve.....

37F incel

2022. jan. 17. 23:38
 17/26 anonim ***** válasza:
Nem látom ennyire feketén a helyzetet. Pár éve kis falumban az összes "öreg legeny" elvalt 40 körüli nőt vett el. Később az O gyerekeik nepesitettek be az óvodát. A legszelsosegesebb egy 38 körüli férfi aki egy 42 éves hölggyel házasodott, akinek már házas gyerekei voltak. Lett közös gyerekük. Szerintem neked is a szingli, gyermektelen férfiak között kellene szemezgetned.
2022. jan. 17. 23:54
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem azokat, akik azt kérdezik, hogy eddig mit csinált. Lehet, hogy volt 2 hosszú kapcsolata, de most egyedül van. Az meg, hogy egy 40-es férfi 25 éves nőt preferál, az okés. De sajnos ez általában nem kölcsönös. Én látok 40-es friss párokat. Meg persze 45 éves elvált pasikat is 20 éves lányok után futkosni, de ez legyen az ő hobbijuk.
2022. jan. 18. 05:01
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok az elvált férfi. Már több mint minden második házasság válással végződik. A 40-es férfiak majdnem fele elvált. Sokkal nagyobb a merítés, mint a harmincasok körében.
2022. jan. 18. 07:48
 20/26 anonim ***** válasza:
16%
A húsz évvel ezelőtti barátzónában kéne keresnie őket. Eldobom az agyam ettől h vki 40 év alatt nem volt képes találni egy magához valót ráadásul nőként bakker.
2022. jan. 18. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!