Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 eves, szingli, nem elvalt ferfi?
Előfordul, hogy valakinek nem jön össze.
Ahogy látom, a kapcsolatok többsége sajnos megalkuvásra épül. Lehet, ő várt valakivel, akivel igazán egy hullámhosszon vannak, de sosem találkozott ilyen személlyel.
#13 Én ugyan 30 alatti nő vagyok, de ismerős, amit mondasz. Én is nagyon sok mindent eltűrtem, de sajnos egyáltalán nincs értelme.
Amikor szeret valakit az ember, aki képes a kedvéért nagy áldozatokat is hozni, de sokszor megmarad a tüske, amiért ezt ő elvárta tőle. :(
Illetve azokat sem értem, akik szakítanak, még bőven nyalják a sebeiket (főleg mérgező kapcsolat után), de 1 hónapon belül már mással vannak. Oké, hogy talált egy szimpatikus embert Tinderen, de azt senki se próbálja nekem bemesélni, hogy:
1. 1 hónapon belül feldolgozott egy hosszú kapcsolatot, főleg ha még bántalmazó is volt. Én is megéltem ezt. Exem csak kevés ideig hiányzott, de a magamba és a férfiakba vetett hitemet még időbe telik visszanyerni, bár már nagyon sokat fejlődtem e téren is!
2. 1 hónappal egy szakítás után már halálosan szerelmes másba
Normális, valószinűleg van önbizalma, és tudja mit akar, és nem adja magát olyan könnyen. Ezzel a tulajdonságával lehet, vonzó is többek számára, de lehet az ellenkezője is..
Akik a nem normális kategóriában vannak, valószínűleg, lejjebb adták már talán önbizalom hiányból, a szorító elvárásoktó egyéb okokból
A kérdés nem az, hogy normális-e, hanem, hogy hol a csapda? Milyen elvárásai vannak és azokba milyen társak illenek bele, és mennyire szűkiti le a kört, mennyire boldog ezzel a döntésével, és a következő kérdés, hogy mennyi ideig birja társ nélkül.
Velem is ez lesz a helyzet. Perpil 31 vagyok de 38 évesen is könnyen lehet hogy szingli leszek.
Nincsenek káros szenvedélyeim ügyelek magamra vicces vagyok sokat beszélek érdeklődő a természetem nem vagyok se elhízva se vékony se vallásos.
A szingliség oka csupán annyi hogy 100%-ban csak férfiak vesznek körbe. Így a környezetembe esélytelen nőt találni de 60 évesen is ez lesz a helyzet. Kocsmázni meg iszákos bulikat nem szeretem.
Így marad az internet.... Interneten meg a nők nagyon szelektívek. Valamiért a legrosszabb énjüket hozza ki az internet. A valóságban ennyire nem lenne vészes a helyzet de a társkeresőkön... Nem tudok magamról normális fotókat sem csinálni egyszerűen én nem ezzel szoktam foglalkozni/nincs hozzá érzésem/nem is érdekel. Illetve nagyon sokan nem arra használják a társkeresőket hogy társat találjanak.
Már több éve töröltem magam onnan így jelenleg láthatatlan is vagyok.
Mérnökként dolgozok és valszeg 38 évesen annyi lesz hogy ülök egy házba egyedül a pénz meg halmozódik a nagy semmire. Talán veszek egy macskát :D
Szóval nem kell ehhez semmilyen különleges ok...
Én is szintén így vagyok. Mondjuk nekem az anyagi okok miatt kimaradt a fiatalkori ismerkedés. Aztán olyan 23-26 éves korom között még a legyet is elkaptam röptében, de sosem lett jó vége.
Akibe szerelmes voltam persze ő pofára ejtett, de most jobban elvagyok egyedül, mint valamelyik exemmel. Főleg hogy elvégeztem egy egyetemet és lett munkám is, nem kell senkit kitartanom. Tudok sportolni, haverokkal lógni, vagy ami a legnagyobb kincs az énidő. Az idegesítő exek olyanok voltak, hogy inkább egyedül vagyok, de egy kapcsolatfüggő ezt nem érti meg.
Oké a szex hiányzik, de a maradék 23 óra? Összességében még így is jobban járok. Kiverem aztán nyugalom vár rám. Néha-néha egy csajnak azért becsusszan.
37 éves vagyok és úgy vagyok mint az ismerősőd?
Mért fáj neked,hogy nem akarok beállni abba a rendszerbe ahol a szerelem egyenlő a pénzel a nő részéről?
Persze lehet kivétel na de kockáztassam a nyugalmam és a pénzem?
FELEJTŐS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!