Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » TikTokon valóban van társkeresés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TikTokon valóban van társkeresés?

Figyelt kérdés

Ez egy valóban új és intuitív felület. Rengeteg mindent meg találsz egy helyen szerintem. Azt vettem észre hogy rengeteg ember fölszabadultan oszt meg magáról tartalmakat,és ezzel már simán lehet társkereső oldalnak is használni hiszen itt valóban meg ismerheted az embereket,.

Ti mit gondoltok erről?

2022. jan. 16. 11:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Bárhol lehet társat keresni, még a buszon is, pedig az tényleg csak arra való, hogy elvigyen A-megállóból B-re, és még is lehet.. :D
2022. jan. 16. 11:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy lehet ott megismerni az embereket...

Ahogy elindul a videó, MINDENKI megjátssza magát.

2022. jan. 16. 12:00
 3/6 anonim ***** válasza:
31%
Nőként lehet találni chadet szexre.
2022. jan. 16. 12:10
 4/6 anonim ***** válasza:
És szerinted ez olyan, mint egy katalógus, hogy kiválasztod a neked tetszőt, írsz, hogy érdekel, írtam privátot, és elküldik postán?
2022. jan. 16. 12:19
 5/6 anonim ***** válasza:
4: Nőként kb igen. Mint a wolt kb
2022. jan. 16. 17:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Lassan olyan lesz mint a Tinder vagy a Badoo?
2022. jan. 17. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!