Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek egy magamfajta gyásszal?
Nem vagyok jóképű, de legalább magas sem, cserébe úgy nézek ki, mint akit hónapokig magyar átlagbérből éheztettek és Mészáros Lölö monológokkal kínoztak. Az eszemnél már csak a pénzem a kevesebb, de van előnye: legalább nem verem el minden szarra. Olyan romantikus alkat vagyok, hogy első randin megengedem, hogy tövig járd velem a lábad, viszont a célhelyen páratlan kilátásban részesülsz... ha már a velem való közös életre vonatkozóan nem ilyen jók a kilátások.
Némi pro következzék: szeretek gondoskodni arról, arra érdemes, elfogadható hallgatóság vagyok, rendelkezem kritikai érzékkel, a partnerem elnyomás helyett felemelem (nem fizikailag, mert úgy nem bírom :D), amolyan lelki partnernek elmegyek kategóriás vagyok olyan nőknek, akik mindenkiben is csalódtak már.
Na, többnyire ezért nem kellek a lófäsznak sem.
De hátha majd neked... SEM. :D
30Y... jaj, vagyis F
Szerintem csak egy kis önbizalom kell neked :D Én most nem keresek partnert, de engem megfogtál a szövegeddel, max abban látok kifogásolni valót, hogy magaddal kapcsolatban ennyire negatív vagy, még ha próbálod is ironikusnak beállítani. Sok sikert kívánok, szerintem ha jó helyen keresel tutira találsz társat :)
Üdv, egy fiatal hölgy.
Hamár 30Y!
Csinálj olyat, hogy másnap szégyeld.. a többit szerintem ismered és hajrá!
Eljutsz te is ágyéktól szívíg, ne csüggedj!
Egy Unicum csak pozitívan!
Ezen jóízűt nevettem. :D
Humorérzéked van, az biztos. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!