Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkednétek egy magamfajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek egy magamfajta gyásszal?

Figyelt kérdés

Nem vagyok jóképű, de legalább magas sem, cserébe úgy nézek ki, mint akit hónapokig magyar átlagbérből éheztettek és Mészáros Lölö monológokkal kínoztak. Az eszemnél már csak a pénzem a kevesebb, de van előnye: legalább nem verem el minden szarra. Olyan romantikus alkat vagyok, hogy első randin megengedem, hogy tövig járd velem a lábad, viszont a célhelyen páratlan kilátásban részesülsz... ha már a velem való közös életre vonatkozóan nem ilyen jók a kilátások.

Némi pro következzék: szeretek gondoskodni arról, arra érdemes, elfogadható hallgatóság vagyok, rendelkezem kritikai érzékkel, a partnerem elnyomás helyett felemelem (nem fizikailag, mert úgy nem bírom :D), amolyan lelki partnernek elmegyek kategóriás vagyok olyan nőknek, akik mindenkiben is csalódtak már.

Na, többnyire ezért nem kellek a lófäsznak sem.

De hátha majd neked... SEM. :D

30Y... jaj, vagyis F

2022. jan. 15. 20:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
#10 eredetileg oda tette, csak a modik áthelyezték ide a kérdést.
2022. jan. 15. 21:59
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja, elnézést kívánok, akkor itt drukkolunk.
2022. jan. 15. 22:00
 13/22 A kérdező kommentje:
12-11-10(-9-8-7... :D) Valóban ismerkedés témakörbe raktam, magam sem értem, miért döntötték el kapásból a modik, hogy problémás az effajta társkeresésem. Tudnak valamit...
2022. jan. 15. 22:09
 14/22 anonim ***** válasza:

Meglátták ezt, és rögtön tudták, hogy neked segítség kell. :"D

Miben segíthetünk esetleg? Csajt nem tudunk adományozni, az másik oldal.

2022. jan. 15. 22:13
 15/22 anonim ***** válasza:
#4: ezek jó tulajdonságok, de nem tunád róla amíg nem ismerted meg. Tehát ismét kérdezem: ismerkednél olyan emberrel, mint magad? Az első benyomásból kiindulva.
2022. jan. 15. 22:22
 16/22 A kérdező kommentje:

Kedves 14-es (baszki, beragadt nálam a kedvesezés), most, hogy kérdezed, egy kis nyugalom, meg lelki béke rám férne.

15-ös, továbbra is igen a válaszom. Mindig elveszett lelkekkel ismerkedtem, szeretek adni, építeni, látni a fejlődést másokon is. Együtt fejlődni pedig még jobb érzés.

2022. jan. 15. 22:31
 17/22 anonim ***** válasza:
Én mondjuk jól szórakoztam ezen a bemutatkozásodon, vicces vagy eredeti. Kétlem, hogy reménytelen eset vagy párkeresés terén. :)
2022. jan. 16. 02:09
 18/22 anonim ***** válasza:
Én nem ismerkednék veled, mert oké, ez így vicces, de iszonyatos képet festesz le magadról. Szerintem szánalmas, ha első randin egy nyamvadt kávé nem fér bele valahol, de ha ettől el is tekintek, ott az a része, hogy a közös életre sem jók q kilátások. Én szeretek ide-oda járni, ha másra nem is, csak egy moziba elmenni, előtte vagy utána meg kajálni valahol. Néha elmenni egy szép helyre, ott aludni pár napig, stb. Ez bizony pénzbe kerül. Ha több napra megyünk valahova azt felesben fizetjük, ha csak egy moziba, kávézóba, azt meg felváltva álljuk, tegnap például én fizettem. Szóval sajnálom, nekem ez iszonyat kiábrándító lenne, hogy a pasimmal sehova nem lehet menni, vagy ha igen, akkor állandóan nekem kéne fizetni. De ami jobban kiábrándítana az az, hogy nincs igényed arra, hogy jobb munkád legyen, vagy hogy menj valahova. Sajnálom, ezzel nem megbántani akarlak. De ha ennyire nem jön össze semmi, akkor lehet, hogy akár ez is benne van a pakliban.
2022. jan. 16. 08:19
 19/22 A kérdező kommentje:
18-as, ez egy tök jó szűrő arra, hogy nem téged kereslek. ;) Szabadkoztam volna, hogy nem vagyok csóró, meg ilyesmi, de felesleges szájtépés.
2022. jan. 16. 09:59
 20/22 A kérdező kommentje:

Mielőtt a 19-es hozzászólásom ki lesz forgatva: az irónia, mint fogalom úgy tűnik, nem mindenkinek ismerős.

"Az ironikus jelentés nem feltétlenül magától értetődő, néha tragikus, néha humoros jelentést ad az eredeti közlésnek. Richard Rorty amerikai filozófus szerint az ironikus gondolkodás használata segít megőrizni a képességünket a szabadságra, a megújulásra."

2022. jan. 16. 10:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!