Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder függő vagyok! Mit tegyek?
Nő vagyok, 25 éves.
Letöltöttem a Tindert, mert párkapcsolatot szerettem volna és szerintem ez a legjobb társkereső fiataloknak, csak az írhat, akivel match van, sokan használják, stb. A covid első hullámában kezdtem használni. Na azóta eltelt közel 2 év, és továbbra is használom, de már közel sem kapcsolat keresésre.
Ez tényleg függőség. Nem szelektálok, nem randizok, nem beszélgetek sokáig senkivel. Megy mindenki jobbra, aki normálisnak néz ki, nem is kell, hogy jóképű legyen. Visszaírok mindenkinek, sokszor vagy 20 beszélgetést folytatok egyszerre, azt se tudom már, kinek mit írtam, ha ritkán belemegyek egy randi meghívásba, meg kell néznem, mi a neve és mit beszéltünk. Hamar megunom őket, ledaráljuk a mit dolgozol mi a hobbid kötelező köröket, majd többet nem is beszélek velük, újra húzogatok jobbra balra és kezdődik az egész elölről. Ha unatkozom, akkor nagyon sok matchet gyűjtök és beszélgetek mindenkivel. Majd ha már lesz dolgom még több napig élek a való világban már jön a többszáz üzenet, hogy hova tűntem. Sokszor megfogadom, hogy leszokok róla, törlöm az egész regisztrációmat, majd 2 nap vagy 1 hét múlva újra töltöm, amikor nagyon unatkozom. A rekordom, amíg nem volt profilom, két hét volt. Aztán ilyenkor újra matchelek a régiekkel, mert egyrészt nem is nézem meg a profilt rendesen, másrészt nem is emlékszem senkire szinte, de ők rám igen, gondolom nekik nincs annyi matchük. Sokszor próbálok ki más társkeresőket is, de azokat hamar törlöm, a Tinder az igazi függőségem.
De nem tartom egészségesnek és már unom is, de nem tudok leállni. Mit tudnék tenni?
Tipikus modern kor gyermeke. Anyagiak rendben, de a mentális fejlettsége annyi, mint egy kavicsnak. Talán verj magadba egy kis önfegyelmet és kitartást.
Igen, egy "jóképű, kedves férfinak", akinek netán egy kis tartása is van majd pont erre lesz szüksége az életébe.
Tudom, fájdalmas, de a léleksimogatástól szart se fejlődsz.
Hány matched van? 500 pasi tuti összejött?
Nekem fizikai gondot okoz a telón pötyögés, legtöbbször nem azért ajánlom fel a fb-ot, mert nagyon ismerkednék már jobban, hanem mert billentyűzeten jobban tudok írni. Inkább ez opció. Meg számomra is az a fájdalmas, hogy hatszor kell leírni hol dolgozom és mióta vagyok szingli. Jóleső érzés törölni a tindert, sőt, olyankor a telómat se használom annyit.
Nem tudom, hogy lehet ráfüggni erre, főleg, hogy férfiként abszoulút bennem van, hogy ezek nagy része kamuprofil vagy nem használják. Ha matchelsz de nem írsz, az szimplán bunkóság, de most már tudom, hogy van ilyen függés is. Még szerencse, hogy pont megismerkedtem valakivel, aki miatt törölhettem onnan magam. Aranyos lány.
31 F
És amikor én ezt megírom, hogy a nők csak egoboostolásra használják a tindert, akkor le vagyok pontozva ...
Nincs önértékelésed és önbizalmad, másoktól várod, hogy majd istenítsenek. Ezért vagy ráfüggve. Ha nő lennék én is valszeg rálennék, mert ennyi papucs seggnyaló férfit egy helyet nehéz máshol találni.
Férfiak is tehetnek róla, nem kell minden nőre akin luk van már az első perctől nyáladzani. Szóval mi férfiak is köszönhetjük ezt magunknak.
Ha megunod a beszélgetéseket és kötelező, megterhelő köröknek nevezed azokat az átlagos tudnivalókat, akkor mire vágysz pontosan?
Mert ahogy így olvasom, lehet nem is akarsz elköteleződni vagy komoly dolgokba belemenni. Pl. csak szexre extrákkal nem gondoltál valakivel?
Én gyűlölöm a nőket. 33, majdnem 34 évesen már. Ez alatt az idő alatt kissé az agyamra ment már, hogy állandóan jó képű pasit akarnak, a belső semmit nem ér. De nem baj, mert legalább az ilyeneken jót röhöghetek, mert 18+ évesen teherbe basszák őket, azt ott maradnak gyerekkel a nyakukon. Utána meg leshetik ők is, hogy kinek kellenek, mert a férfiak 80% nem akar olyan nőt, akinek mástól van gyereke.
Szóval ördögi kör. ^^. Ti jó pasit akartok, csak hogy a jó pasi meg megteheti hogy lelépjen tőletek jobbal.
Nézd meg a Tinder-csaló filmet.
Szerezz hobbit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!