Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én is hibás voltam vagy a csaj volt link alak ami miatt nem tudtunk randizni?
Szóval egy társkeresőn összeismerkedtem egy lánnyal. Mindketten egyetemre járunk. Tiszteletben tartottam hogy sokat tanul és nehéz szakon is ráadásul.
Telefonszámot is cseréltünk és többször is beszélgettünk egymással. Az egyetemen jelentkezett egy versenyre és arra készült gőzerővel.
Volt olyan hogy én elutaztam egyik hétvégén szóval amiatt nem tudtunk akkor találkozni,utána egy héttel később vasárnap délután 5 körül hívott hogy már elengedte a tanulást és mi lenne,ha találkoznánk? Pont egy esős hideg nap volt és visszakérdeztem hogy ezen a szép,napsütéses időben neki mihez lenne kedve?! :D Mondta hogy oké,tényleg pocsék hideg,esős idő van,majd máskor pótoljuk.
Rá következő héten is tartottuk a kapcsolatot és egyik nap már hulla fáradt voltam meló után,erre fel este fél hatkor hív hogy,ha ráérek és van kedvem akkor talizzunk ma este. Akkor voltam vásárolni és este hét körül értem volna haza a vásárlásból,otthonról még visszamenni a belvárosba lett volna vagy este 8,szóval lemondtam a találkozót.
Felajánlottam neki egy másik napot,de az neki nem volt jó. Erre fel mondom hogy akkor marad a jövő hét.
Az volt a válasza,hogy már kezd kicsit elmenni a kedve ettől az ismerkedéstől.
Ezek alapján én is elrontottam valamit? Nekem az nem tetszett hogy mindig a legutolsó pillanatban szólt hogy találkozzunk,de szívesen találkozom vele,csak előre beszéljünk meg egy időpontot,ne pedig az legyen hogy hív telefonon és elvárja hogy ugorjak.
Megírtam neki ezt és annyi volt a reakciója hogy aranyos vagyok,de már elment a kedve a találkozótól.
Hát figyelj, nem is az, hogy elrontottad, de én megértem őt is, hogy elment a kedve. Én sem szeretem azt, ha egy találkozó ennyire nem jön össze. Elmentem az előző munkahelyemről, volt ott egy lány, akivel szívesen barátkoztam volna tovább. Benne volt, megbeszéltünk egy találkozó időpontot. Miután a negyediket is lemondta (mindig aznap!), így azt mondtam, oké, ezt hagyjuk. Pedig ez nem is randi lett volna, mert én is lány vagyok, csak barátkozni akartam.
Egy Tinderes ismeretségnél pedig nem is alakul ki olyan mély érzelem az első tali előtt. Volt olyan, akivel nem is beszéltem túl sokat, egyből randira hívott. Én már úton voltam, amikor írja, hogy késik pár percet, mondom oké, semmi gond. Amikor már vártam egy ideje, írja, hogy bocsi, még egy fél óra késés garantált (mindenféle indoklás nélkül). Na mondom ezt inkább hagyjuk, megírtam neki, hogy ennyit nem várok rá és hazamentem. Más lett volna, ha már egy ideje ismerjük egymást, csak mondjuk ez az első hivatalos randink és nyomós indoka van késni ennyit.
De az is igaz, hogy én azt is utálom, ha nem beszéljük meg előre a találkozót, hanem valaki mindig aznap találja ki. Ebben az esetben nem illek össze vele, én ennél tervezőbb típus vagyok. Veheted így is, hogy úgyse működött volna :D
Végig leráztad.
Mi a baj az esős idővel?
"megírtam neki, hogy ennyit nem várok rá és hazamentem"
Én is hazamentem volna, de hogy nem írtam volna meg neki, az is fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!