Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire nehéz pàrt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz pàrt találni idősebb korban? 32 éves nő vagyok

Figyelt kérdés

Korábban könnyen ment… most meg siralmas. Pedig nem híztam el, adok magamra nem vàltoztam, kedves vagyok stb. Lehet a korra fogni de én sem ugyanazokkal ismerkedem akikkel 22 évesen, hanem korban hozzàm illőkkel.

Mi lehet a baj? Miért ilyen nehéz idősebb korban ?

Építő jellegű kritika, tanàcs jöhet

2022. jan. 15. 18:12
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
77%

Oké, nehéz... De, miért nehéz? Arról egy szót sem írtál. Valószínűleg a kommunikációd is nehezíti a helyzeted. Azon kívül, mi nehéz benne? Mik az elvárásaid, mit nyújtasz, hol ismerkedsz?

Az amúgy cuki, hogy 32 vagy, 32-re állítod a keresést és panaszkodsz. Lehet, hogy szépen elhalasztottad a tökéletes férfit, aki 1 évvel fiatalabb, mint te...

Valószínűleg a társkeresőkön meg elvárod, hogy a legjobb pasik figyeljenek fel rád úgy, hogy te messze nem vagy a legjobb nő.

2022. jan. 15. 19:20
 22/34 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos erre igazán építő jellegűt írni nem lehet, mert az a helyzet, hogy ez a korosztály már/még stabil kapcsolatban van. Meg ha csak a net maradt mint ismerkedési lehetőség, azzal nem sokra mész; normális, hozzád illő társat találnod nincs túl sok esély, cserébe begyűjtheted a sok zűrös fazont.
2022. jan. 15. 19:40
 23/34 A kérdező kommentje:
20 Ettől idősebbek nem szoktak bejönni de lehet átállítom, megnézem aztán hátha mégis.
2022. jan. 15. 19:45
 24/34 A kérdező kommentje:

21 Szerintem elég nagy intervallumot adtam meg , valaki meg épp azt írta idősebbet keressek. De állítok rajta , adok esélyt ennek aztán meglátjuk. Dehogy keresek legjobban kinézőt.

22 Faluban élek, ugyan a megyeszékhelyen dolgozom de a munkahelyen csak nők vannak. Kevés a lehetőségem a neten kívül.

2022. jan. 15. 19:47
 25/34 A kérdező kommentje:
Bocsi a számolást benéztem de szerintem érthető.
2022. jan. 15. 19:48
 26/34 anonim ***** válasza:
38%

20 vok.

Te tudod kérdező, csak a bátyámból meg a haverjaiból kiindulva ez, hogy 44 évesek,annyiban jön le, hogy a mimikai ránciak esetleg mélyebbek. De mellé van hajuk, meg leszálkásított, izmos kondis arcok, akiket senki sem mondana 35-6nál idősebbnek.

Szóval ne a munkásosztály-elnézést minden kétkezi munkástól, ezúton is!-44 éveseit képzeld el.

2022. jan. 15. 19:50
 27/34 A kérdező kommentje:
26 Ezt az eddigi tapasztalataim alapján írtam, de bővítettem a keresésen aztán meglátjuk.
2022. jan. 15. 19:56
 28/34 anonim ***** válasza:
62%
Az interneten milyen típusú emberekkel szoktál beszélgetni, illetve min megy ott félre az ismerkedés? Nekem az a gyanúm, hogy a szűrőd rossz.
2022. jan. 15. 19:59
 29/34 anonim ***** válasza:
78%
26. Ez igaz, sosem lehet tudni. Nekem van egy 38 éves ismerősöm és annyira kölyökképe van, hogy amikor megismertem akkor egy haverommal 28-30 évesnek tippeltük őt, vagyis majdnem magunkkal egykorúnak.
2022. jan. 15. 19:59
 30/34 anonim ***** válasza:
97%

"A házas férfiak többsége 42-45 éves kora körül válik el és kezd keresni új feleség alapanyagot, aki még szülni is tud és akar is."

Lehet, hogy egy 45 éves, elvált, gyerekes férfi 30 alatti gyerektelen nőt akar, aki még szülne neki, de egy 30 alatti gyerektelen nő miért akarna egy 45 éves elvált, exfeleséges, gyerekes pasinak szülni?

2022. jan. 15. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!