Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz pàrt találni idősebb korban? 32 éves nő vagyok
Korábban könnyen ment… most meg siralmas. Pedig nem híztam el, adok magamra nem vàltoztam, kedves vagyok stb. Lehet a korra fogni de én sem ugyanazokkal ismerkedem akikkel 22 évesen, hanem korban hozzàm illőkkel.
Mi lehet a baj? Miért ilyen nehéz idősebb korban ?
Építő jellegű kritika, tanàcs jöhet
1. Több olyan program van, aminek gyerekek, nagyon max. tinik a célközönségei. Egy másik kérdés alatt is kifejtettem már ma, hogy én is nagyon örülnék, ha felnőtteknek is lennének programok, ahol nem csak párt, hanem esetleg új barátokat is lehet találni. Hiszen a barátszerzés is sokkal nehezebb ebben a korban, és ha az iskolai legjobb barátaidtól eltávolodsz, összevesztek, akkor szintén nehezebb bekerülni egy másik társaságba.
2. Kevesebb a szingli. 19-20 évesen még kapcsolatok jönnek, mennek, képlékeny az egész. 30 fölön sokan már tartós házasságban élnek.
40 felett vagyok nőkènt, simán találok 30 körüli pasikat :D
Igaz, eszemben sincs összeköltözni senkivel sem, kölyköt szűlni meg hasonlók. Bár èn 10-20 ève sem vágytam ilyenekre :)
Lehet hogy te nem akarsz gyereket, de ebben a korban sokszor beindul a biológiai óra és máris ott a gyerek. Aki gyereket akart az már otthon nevel egyet, így az a 20 éveseket kergeti.
Ez pont rossz korszak, sztem 40 fele könnyebb lesz.
Ja, és idősnek a 60 felettieket hívjuk 😉
Szerintem állítsd újra akkor a számlálót.
A házas férfiak többsége 42-45 éves kora körül válik el és kezd keresni új feleség alapanyagot, aki még szülni is tud és akar is.
Én is lassan abba a korba kerülök és az ismerőseim, barátaim kb 100%ban ebben a korban mentek szét vagy váltak és akkor utána kezdtek el csajozni újra.
Pl bátyám is 44 éves és fél éve vált el a 33 éves feleségétől 14 év után.
Annyi, hogy számíts ilyenekre ennyi idős férfiaknál, hogy
1. Egyedülálló apa
2. Megosztott felügyeletben apa, vagyis 2 hetet van nála a gyermek/gyermekek a 4 hétből
3. Hétvégi apu, 2 hetente van nála 1 hétvégét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!