Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nőként nem tetszenek az idősebb férfiak, csak a fiatalok?
Semmit.
Járj fiatalabbakkal. Vannak komolyak is köztük.
30 vagy. Lassan gyűrű és baba kéne, mi?
Nos...találhatsz komoly, pénzes, fiatal pasit, de kérdés:
A.: Jó nő vagy?
B.: Mennyire válogatsz? Pl.: baj, ha nincs 180 centi? Baj, ha pockos? Baj, ha nem diplomás?
#3: Gratulálok Nektek!:)
#5: Gyereket nem szeretnék még pár évig. Egy olyan kapcsolatot, ami megbízható, de izgalmas, utazgatunk, kirándulunk, jól érezzük magunkat, igen. Ugyanis én elég pörgős vagyok, jelenleg is így élem az életem. Igen, igényes csinos nőnek mondanak a férfiak. Pocak nem kizáró, de mivel én sem vagyok elhízott, tunya és nem hagyom el magam, így a hasonló kaliberű férfiak jönnek be. Sajnos azért is vonzódom a fiatalokhoz, mert a 30 felettiek között sok a depresszív, megkeseredett ember és én szeretem az életet. Társkeresőzni nem szoktam, de az életben is mindig inkább fiatalok közelítenek meg. Csak már nem merem hangoztatni a környezetemben, hogy nekem inkább ők jönnek be, mert akkor jön a szemforgatas..
Többieknek is köszönöm!
Semmit nem kell tenned. Minek voltál együtt 12 évvel idősebbel?
28 éves vagy, keress 25-30 között, az a korosztályod.
Nem értem a problémád? :)
#5: Gyereket nem szeretnék még pár évig.
Nyugi, nem is nagyon lesz, 10% esélyed van így 30 felé.
,,de egyszerűen senki nem tetszik 30 felett, "
Ez majd olyan 35 körül lesz nagy gond, ha megcsúnyulsz (mint 10/9 nő ilyenkor), elhízol, de majd a 30 alatti pasikra nyáladzol még, de az éves sem fog már nőszámba venni. Sok ilyet ismerek, már 38 évesek, se gyerek, semmi, meg vannak keseredve, de kötik az ebet a karóhoz, hogy gazdag, fiatal, jóképű pasi kell nekik, közben x éve a kutya sem néz már rájuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!