Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nőként nem tetszenek az idősebb férfiak, csak a fiatalok?
#8,9,10: Te magadnak valaszolgatsz? Ugyanis ugyanaz az ember vagy:D
Sajnálom, ha neked ennyire savanyú a szőlő, hogy ilyen negatívan látod a világot, én szerencsére egészséges, igényes és boldog vagyok, úgyhogy az általad leírt tragikumok nem fenyegetnek;)
Ugyanis ugyanaz az ember vagy:D
? Nem, az egy másik.
Valszeg ugyanaz az ember, ugyanis ilyen sötét megkeseredett lelki világa nem hiszem, hogy sokaknak van. Lássuk csak, miért:
"Ez majd olyan 35 körül lesz nagy gond, ha megcsúnyulsz (mint 10/9 nő ilyenkor)," -
Kevés olyat ismerek, aki huszonévesen csinos, szép arcú nő volt, majd a harmincas éveiben egyszercsak ocsmány lett:D Maximum ha nem foglalkozik a borevel, egészségével, az látszik meg. Egyelőre még több ronda, hanyag 30-as pasit látok, mint nőt.
"elhízol," - Mivel gyerekkorom óta sportolok, ennek nem látom sok esélyét, ráadásul édesanyám 50+osan is karcsú, úgyhogy szerencsére jó genetikat örököltem.
"de majd a 30 alatti pasikra nyáladzol még, de az éves sem fog már nőszámba venni.-
Szerintem azt nem te döntöd el, hogy kinek ki tetszik, meg ki mitől lesz nő a férfiak szemében, látszik, hogy még életedben nem volt nőd:)
"Sok ilyet ismerek, már 38 évesek, se gyerek, semmi, meg vannak keseredve, de kötik az ebet a karóhoz, hogy gazdag, fiatal, jóképű pasi kell nekik, közben x éve a kutya sem néz már rájuk." - Attól, hogy sok ilyet ismersz, nekem semmi közöm hozzád, meg az ismerőseidhez, szerencsére nem vagyok rászorulva, hogy akárkit válasszak magam mellé, gyermekem meg nem muszáj, hogy nálam idősebb pasitól legyen.
Miután kihánytad magadból a megkeseredett életed nyomorát az egyébként normalis kerdesemhez, sztem inkább kezdj magaddal valamit, mert hosszútávon ez megbetegít, sok sikert!
Semmi gond, nekem is a fiatalabbak tetszenek.
59F
Semmi gond, nekem is a fiatalabbak tetszenek.
59F
majd betámad itt pár nő
26 vagyok megfelel,ismerkedünk? :D
Majd talál kifogást, hogy ne kelljen, csak a szája nagy az anyókénak, aki majdnem 30 éves vénlány már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!