Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan 30 as, 35-ös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan 30 as, 35-ös korú vagy idősebb (tehát lassan lassan öregedő) pasi, aki nem ért el ,,semmit" az életben (5-600 nettós bért, nagy lakás, jó sok milliós autó, stb) és emiatt is láthatatlan a nőknél? Ha igen, mi az oka ezek közül?

Figyelt kérdés
2022. jan. 2. 22:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
77%

Egy 35 éves mióta "lassan öregedő"? XD

Amúgy remélem trollkodsz, mert ebből a kérdésből süt az ostobaság.

2022. jan. 2. 22:31
 2/25 anonim ***** válasza:
74%

"30 as, 35-ös korú vagy idősebb (tehát lassan lassan öregedő)"

Anyád az öregedő!

2022. jan. 2. 22:35
 3/25 A kérdező kommentje:

1. Nézd meg,

Középkorú felnőttkor: a 30. életévtől, az öregedés első jeleiig.

Az öregedés első fázisa (senectus ingrediens): 40 v. 35-től 50 v. 45 éves korig.

2022. jan. 2. 22:37
 4/25 A kérdező kommentje:
Ennyi bolondot egy rakáson, a kérdés lényegére nem lehetne koncentrálni?
2022. jan. 2. 22:38
 5/25 anonim ***** válasza:
64%
A kérdésed alapján te trollkodsz, vagy valami vadember vagy, aki életében nem élt emberek között. Olvasd már el, milyen kérdéseket teszel fel, ember.
2022. jan. 2. 22:39
 6/25 anonim ***** válasza:
29%
Itt sokszor azok sem, akik az állítják, hogy igen. Anonim fórumok sajátja a "bármit mondhatunk" mentalitás.
2022. jan. 2. 22:45
 7/25 anonim ***** válasza:
71%

Húúú de g*ci öreg vagyok már a 46 évemmel! Élhetek még ezen a bolygón?

Tudod mi a vicc? Az, hogy most vagyok a toppon minden téren! Beértem minden téren, van családom, pénzem, egzisztenciám, karrierem, több autóm, értek ezer dologhoz és még sorolhatnám. Ja, igen, bármilyen fura is egy huszonévesnek, feláll még a farkam, jobban mint 20 évvel ezelőtt. Sőőőőt, mondhtani jobban is nézek ki, nincs bizonyítási kényszer bennem, az önbizalmam magas, de van is mire. Ja, hogy huszonévesen még gőzöd sincs hol fogsz lakni, lesz-e egyáltalán tartós kapcsolatod, hol és mit fogsz dolgozni, biológiailag alkalmas leszel-e arra hogy utódot nemzél, hogy 40-es korodra egyáltalán egészséges leszel-e, elérsz-e valamit...??? Én hátradőlök a 46 éves vénséges fejemmel, és elégedetten tekintek magamra. A slusszpoén meg az, hogy az elkövetkező 20 évre is tele vagyok tervekkel, aminek az alapját már megteremtettem.

Persze vannak vesztes 40-esek is, ebben nem kételkedem, de az általánosítás rossz tanácsadó, ezt csak útravalónak jegyzem meg a számodra! :)

2022. jan. 2. 22:46
 8/25 anonim ***** válasza:
#7 Én azért igyekezek nem bármit írni, anonimitás ide vagy oda. Egyes kérdezők egyszerűen mintha nem is erről a bolygóról származnának.
2022. jan. 2. 22:49
 9/25 anonim ***** válasza:
#2 Anyázás nélkül nem megy a válasz???????????
2022. jan. 2. 22:56
 10/25 anonim ***** válasza:
8. Ide bármit lehet írni! :D Igazából a való életben egy komoly, nem hivalkodó életet élet, a stílusom is ilyen. Itt meg olyan jó egy kicsit szabadjára engedni a lovakat.
2022. jan. 2. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!