Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan 30 as, 35-ös korú vagy idősebb (tehát lassan lassan öregedő) pasi, aki nem ért el ,,semmit" az életben (5-600 nettós bért, nagy lakás, jó sok milliós autó, stb) és emiatt is láthatatlan a nőknél? Ha igen, mi az oka ezek közül?
Igen, eleg sokan vagyunk igy....
37F incel
"Kibaxott beteg vagy, ha azt hiszed, hogy egy 30-35 éves ember öregedő"
Pedig az. Az elso Szaturnusz-ciklus mar lement...
37F incel
Édes jó istenem, ez a bölcsis színvonalú hisztéria... Egy idegen azt írja az interneten, hogy "öregedő", erre az összes 35 pluszos csávó idejön kiborulni, és versenyt visítanak, mint a fürdős kXrva, akit sajtreszelővel nyúznak éppen, meg bizonygatják, hogy ők milyen rohadtul sikeresek. Nőjetek már fel vazze.
Kérdező, ismerek olyan 50-es csávót, aki full szegény, és mégis halomra kúrja a nőket 20-tól fölfelé. Meg olyat is, aki szarul kereső fizikai munkás, kifejezetten ronda csávó, és mégis van egy csinos, diplomás felesége és két gyereke ettől a nőtől. Mondjuk fejben mindkét fickó nagyon ott van, ami rólad teljesen nyilvánvalóan nem mondható el.
45f voltam.
Én is ismerek olyan X-lábú, csóró, törpenövésű, félkarú, púpos, pattanásos, szemölcsös, kurtafaszú, hájas, kancsal pasast, aki már betöltötte a 40et, és az anyjával lakik itt a panelben. Mégis naponta váltogatja a csajokat, állandóan orgia van, az anyja már ki van akadva, mert már fáj a dereka az állandó kotonsepregetéstől.
Szóval nem hisztizni kell, hanem tenni érte.
Ez komoly.
Ha van is ilyen, nem fognak neked kapálózni két kézzel.
35 éves korig még vidáman lehet nőzni csupasz se.g.gel is, ha jó a kiállásod, és normálisan nézel ki.
Inkább 40 körül, az elvált, adósságban úszó férfiakat nézik levegőnek a nők. Abban a helyzetben, amikor a tartásdíj után 100-120 ezret kell beosztani, nem válogathat az ember. Ha viszonylag jóképű, akkor esetleg összejöhet egy normálisabb elvált nővel. De ha átlagjózsi, akkor a szebb nők átnéznek rajta.
Örömmel látom, hogy mindenki a topon van kivéve engem 59F.
Teli is vagyok nálam sikeresebb, gazdagabb 30-50-es ismerosökkel.
( Néha szokott némelyik kölcsön kérni, de elhajtom, mivel visszafizetni mindig elfelejtenek. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!