Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan 30 as, 35-ös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan 30 as, 35-ös korú vagy idősebb (tehát lassan lassan öregedő) pasi, aki nem ért el ,,semmit" az életben (5-600 nettós bért, nagy lakás, jó sok milliós autó, stb) és emiatt is láthatatlan a nőknél? Ha igen, mi az oka ezek közül?

Figyelt kérdés
2022. jan. 2. 22:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
#9 nem.
2022. jan. 2. 23:03
 12/25 anonim ***** válasza:
39 vagyok: van egy alapbetegségem, ami korlátokat ad, e mellett nagyon introvertált vagyok.
2022. jan. 2. 23:17
 13/25 anonim ***** válasza:

Igen, eleg sokan vagyunk igy....

37F incel

2022. jan. 3. 03:16
 14/25 anonim ***** válasza:
89%
Ti betegek vagytok komolyan. Már értem, miért beszéltek úgy a 30-as nőkről és miért kezelitek korkülönbségnek a 3-5 évet is... Kibaxott beteg vagy, ha azt hiszed, hogy egy 30-35 éves ember öregedő. Annyira rá vagytok állva az életkorra, mintha nem is tudom, mi lenne. Ez valami új fétis vagy mi az isten a bajotok magatokkal meg a világgal?
2022. jan. 3. 03:16
 15/25 anonim ***** válasza:
29%

"Kibaxott beteg vagy, ha azt hiszed, hogy egy 30-35 éves ember öregedő"

Pedig az. Az elso Szaturnusz-ciklus mar lement...

37F incel

2022. jan. 3. 03:35
 16/25 anonim ***** válasza:
58%

Édes jó istenem, ez a bölcsis színvonalú hisztéria... Egy idegen azt írja az interneten, hogy "öregedő", erre az összes 35 pluszos csávó idejön kiborulni, és versenyt visítanak, mint a fürdős kXrva, akit sajtreszelővel nyúznak éppen, meg bizonygatják, hogy ők milyen rohadtul sikeresek. Nőjetek már fel vazze.

Kérdező, ismerek olyan 50-es csávót, aki full szegény, és mégis halomra kúrja a nőket 20-tól fölfelé. Meg olyat is, aki szarul kereső fizikai munkás, kifejezetten ronda csávó, és mégis van egy csinos, diplomás felesége és két gyereke ettől a nőtől. Mondjuk fejben mindkét fickó nagyon ott van, ami rólad teljesen nyilvánvalóan nem mondható el.

45f voltam.

2022. jan. 3. 05:44
 17/25 anonim ***** válasza:
94%

Én is ismerek olyan X-lábú, csóró, törpenövésű, félkarú, púpos, pattanásos, szemölcsös, kurtafaszú, hájas, kancsal pasast, aki már betöltötte a 40et, és az anyjával lakik itt a panelben. Mégis naponta váltogatja a csajokat, állandóan orgia van, az anyja már ki van akadva, mert már fáj a dereka az állandó kotonsepregetéstől.

Szóval nem hisztizni kell, hanem tenni érte.

Ez komoly.

2022. jan. 3. 06:19
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha van is ilyen, nem fognak neked kapálózni két kézzel.

35 éves korig még vidáman lehet nőzni csupasz se.g.gel is, ha jó a kiállásod, és normálisan nézel ki.

Inkább 40 körül, az elvált, adósságban úszó férfiakat nézik levegőnek a nők. Abban a helyzetben, amikor a tartásdíj után 100-120 ezret kell beosztani, nem válogathat az ember. Ha viszonylag jóképű, akkor esetleg összejöhet egy normálisabb elvált nővel. De ha átlagjózsi, akkor a szebb nők átnéznek rajta.

2022. jan. 3. 07:14
 19/25 anonim ***** válasza:

Örömmel látom, hogy mindenki a topon van kivéve engem 59F.

Teli is vagyok nálam sikeresebb, gazdagabb 30-50-es ismerosökkel.

( Néha szokott némelyik kölcsön kérni, de elhajtom, mivel visszafizetni mindig elfelejtenek. )

2022. jan. 3. 09:08
 20/25 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés már alapvetően manipulatív... mintha a nők körében sikertelen pasinak csak ezek miatt nem lehetne nője, mert olyan tökéletes személyiség... nekem vannak bőven ilyen korú ismerőseim, akiknek nem jött az élet össze ennyire, és a nagy többségének van azért nője, még a nem kifejezetten jóképűeknek is. Ha neked nem sikerül, max. ez kombinálva személyiségbeli hiányokkal, vagy balszerencse.
2022. jan. 3. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!