Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért csodálkoznak ha boxeralsót csak akkor cserélek, ha már érzem a szagát?
Figyelt kérdés
Randi előtt mindig szoktam.De amúgy simán elhordom egy hétig, boxeralsót, zoknit, ha nincs szaga.
Eddig ha ezt elmondtam ismerkedésnél, mindig kiakadtak a lányok.
Miért?
2022. jan. 15. 13:27
11/23 anonim válasza:
És a folt meg a trágya csík? Vagy olyankor kifordítod?
13/23 anonim válasza:
Mert igénytelen vagy. Gondolom nem a szaros seggedre, meg a túrós f4szodra vágynak.
14/23 A kérdező kommentje:
De mindig mosakszok, ahogy írtam.
Randi előtt tiszta alsóneműt is veszek.
Parfümön is van rajtam néha.
Miért nézik le ezt mégis a csajok?
Mikor a rendszeres napi fürdés a bőrnek sem tesz jót, főleg nem intim tájékon.
2022. jan. 15. 14:07
15/23 anonim válasza:
Attól mert megmosod a fütyidet attól még a boxeren rajta maradnak a bacik. Ha troll vagy ha nem ez nagyon undorító
16/23 anonim válasza:
Elől jaffás, hátul csokis... :D
17/23 anonim válasza:
Mire te megérzed a saját szagod, addigra már napok óta a körülötted levők rég megérezték.
Amúgy ha ilyen felvilágosult nyugati módiban nem is mosod minden nap az intim részeidet (pfúj), az alsónemű gyakori cseréjével minimálisan növelhetnéd az igényszintedet/higiéniád.
18/23 anonim válasza:
Pedig amit #17 mondd az igaz. Te később fogod észre venni, hogy büdös vagy, mert az orrod apránként szok hozzá
19/23 anonim válasza:
És randin ezzel még dicsekszel is? Te jó ég! Amúgy szívesen lefeküdnél egy olyan nővel, aki aktus előtt 3 nappal fürdött utoljára? Nem te vagy Gyuszi?
20/23 anonim válasza:
Figyu, egy hétig nem mosom meg magam lent. Utána viszont ráülök a szádra, és nincs apelláta, nyalnod kell, különben megfulladsz. Értve vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!