Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lépjek ki az incel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek ki az incel életből?

Figyelt kérdés
Már 24 éves is elmúltam de nőkkel még sohasem beszélgettem. Az utóbbi 12 évben teljesen elszigetelten élek. Az egyetemen és a diákmunkán kívül sehova sem járok. Nincsenek barátaim, ismerőseim, engem szinte senki sem ismer. Az életben számomra minden újdonság hiszen semmit sem tapasztaltam meg. Félek emberek között lenni és amennyire csak lehet kerülöm a nyilvánosságot. Szégyellem a kinézetemet is. Annyira elmagányosodtam, hogy senkivel sem tudok beszélgetni. Mindig csak csendben vagyok, maximum csak akkor szólalok meg, ha hozzám szólnak de akkor is csak szűkszavúan hiszen nem vagyok kellemes társaság és nem akarok senki terhére lenni.

2022. jan. 13. 22:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
33%
Nézz ki jól vagy legyél gazdag!
2022. jan. 14. 08:02
 12/23 A kérdező kommentje:

Az egyetemen engem senki sem ismer, szerintem a nevemet sem tudják. Mivel nem vagyok fent a közösségi oldalakon így ott sem tudok semmilyen kapcsolatba lépni velük.

Nem akarok mindenáron szexet, sőt évek óta a szexuális vágyam teljesen egyenlő a nullával (kb 10 éve), nem tartom magamat megfelelőnek ahhoz, hogy bárkivel is szexuális kapcsolatot teremtsek, ahhoz én kevés vagyok.

Beszélgetni sajnos nem tudok vagy csak nagyon nehezen az emberekkel. Sokszor a saját családtagjaimhoz sem szólok, rengetegszer kedvem sincsen beszélgetni senkivel sem. Nem vagyok jó társaság és csak rossz hatással lennék mindenkire ha emberek közé mennék. Nem szeretek emberek között lenni mert olyankor olyan érzésem van mintha mindenki engem figyelne, rajtam gúnyolódna. Ezért inkább ha lehet arra törekszem már évek óta, hogy ne kelljen emberek között lennem. Rájuk sem merek nézni, ha az utcán sétálok akkor inkább a földet nézem.

2022. jan. 14. 09:25
 13/23 anonim ***** válasza:
25%
A lányoknak nem számít, hogy tudsz-e beszélgetni vagy jó társaság vagy-e. Egyedül az érdekli őket, hogy jól nézel-e ki, és hogy mennyit költesz rájuk.
2022. jan. 14. 12:06
 14/23 anonim ***** válasza:

"Beszélgetni sajnos nem tudok vagy csak nagyon nehezen az emberekkel. Sokszor a saját családtagjaimhoz sem szólok, rengetegszer kedvem sincsen beszélgetni senkivel sem."

Hát akkor maradj magadnak. Akit lényegében nem érdekelnek más emberek, az ne is akarjon semmit tőlük.

2022. jan. 14. 13:44
 15/23 A kérdező kommentje:
Azért teszem ezt mert senkit sem akarok zavarni a jelenlétemmel.
2022. jan. 14. 13:47
 16/23 anonim ***** válasza:
67%
4! Ezt az "edzős" baromságot ti honnan szeditek?
2022. jan. 15. 10:32
 17/23 anonim ***** válasza:

10! Na most tudod nem veszed figyelembe, hogy a te két gyereked nem egy korosztály! Megint van valaki, aki elköveti azt a hibát, hogy nem egy közel egymilliós tömeget néz (a mai 20-as korosztály) hanem abból kiragad egy-két példát és abból indul ki! Ez éppen olyan mintha én csak két incelt ismernék, akor azt mondanám, hogy minden 20-30 közötti az incel, nem? Szóval gondolkodj már mielőtt ilyen butaságot írsz!

Az incelek legfeljebb 10% körüli részét teszik ki a korosztálynak, de egyértelműen ott vannak, attól, hogy neked láthatatlanok.

2022. jan. 15. 10:36
 18/23 anonim ***** válasza:

#16: Saját tapasztalat. Nekem rengeteg önbizalmat adott ahogy a nulláról felépítettem magamat. Aztán ahogy elnézem pl. a középiskolás osztálytársaimat így a 20-as éveik közepén és látom, hogy milyen tokát növesztettek, mennyire szétestek, így még nagyobbb öröm tükörbe néznem és látni, hogy a sok vesztessel ellentétben nem visszafele fejlődök.

Mindig én voltam az a srác, akire rá se néznek a lányok. Egy év alatt meg olyan fizikumot hoztam össze, amire nagyon büszke vagyok és tökéletes alap a további ambícióimhoz.

Már maga a gondolat, hogy megvan az akaraterőm és kitartásom ahhoz, hogy pozitív irányba viszem az életemet büszkeséggel / önbizalommal tölt el. Meg amúgy is a sport / mozgás / edzés dopaminnal jár, szóval ha úgy érzed, hogy effektív hasznod nem lesz belőle, akkor is jól érzed magadat közben.

2022. jan. 15. 10:48
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

18! Húh, ez kicsit erős nem gondolod?

Azt mondja "többi vesztes" mondja ezt az, akire saját bevallása szerint rá se néztek...na mindegy. Most attól, hogy éppen most e hiszed magad a menő csávónak lehet újabb öt év múlva megint változik a helyzet.

Mellesleg ha te egy év alatt összehoztál valami fizikumot, akkor ott nagyon a nulláról indultál. Már bocs.

Végülis akkor ha úgy vesszük valójában te magadat tudod így jobban elfogadni, nem? Akkor ezt korábban is lehetett volna, na mindegy. Egy biztos én attól se jobban nem érzem, se magabiztosabb nem vagyok, hogy rendszeresen mozgom, sőt néha sajnálom is rá az időt.

2022. jan. 15. 12:33
 20/23 anonim ***** válasza:
21%

#19: 125 kg-ról indultam, most meg 84 kg körül mozgok (185 centihez), kb. 20% testzsírszázalékkal. Még olyan 5-10 kg zsírt akarok leadni és legalább ennyi izmot építeni, de azt már nem olyan rohamtempóban, mint ahogy ezt a 40-et leadtam 1 év alatt. Azóta lett egy erős tartásom (sokat edzek törzsre) és igen, most már eltudom fogadni magamat, de amíg úgy néztem ki mint egy teliszart esőkabát (amire az említett ismerőseim akaratlanul is "gyúrnak" látszólag és ami miatt vesztesnek hívom őket) addig ez nem ment. Most meg minden 2. nő észrevesz az utcán, szemeznek velem és ha ignorálom őket akkor is azért látom a szemem sarkából ahogy lecsekkolnak. Előtte nem volt ilyen, szürke kisegér voltam.

Elfogadom, hogy nem mindenkinek ad a sport annyit, mint amennyit én profitáltam eddig belőle, de szerintem az emberek többségére határozottan pozitív hatással van.

2022. jan. 15. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!