Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lépjek ki az incel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek ki az incel életből?

Figyelt kérdés
Már 24 éves is elmúltam de nőkkel még sohasem beszélgettem. Az utóbbi 12 évben teljesen elszigetelten élek. Az egyetemen és a diákmunkán kívül sehova sem járok. Nincsenek barátaim, ismerőseim, engem szinte senki sem ismer. Az életben számomra minden újdonság hiszen semmit sem tapasztaltam meg. Félek emberek között lenni és amennyire csak lehet kerülöm a nyilvánosságot. Szégyellem a kinézetemet is. Annyira elmagányosodtam, hogy senkivel sem tudok beszélgetni. Mindig csak csendben vagyok, maximum csak akkor szólalok meg, ha hozzám szólnak de akkor is csak szűkszavúan hiszen nem vagyok kellemes társaság és nem akarok senki terhére lenni.

2022. jan. 13. 22:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
35%
Dobj egy üzit és megoldódik minden problémád.Főleg ha még lánnyal sem voltál.Józsi bácsi 64F
2022. jan. 13. 22:27
 2/23 anonim ***** válasza:
66%
sztem gyurd ki magad, vegyel par jo ruhat, meg par gramm kolat, azt menj le a gozsduba
2022. jan. 13. 22:32
 3/23 anonim ***** válasza:
95%
próbáltad már a pszichológust?
2022. jan. 13. 22:37
 4/23 anonim ***** válasza:
97%
Edzés sokat segíthet. Garantálni nem fogja garantálni a sikert, de ahogy fejlődsz fizikailag, párhuzamosan fejlődik az önbizalmad is, jobban fogod érezni magadat és ez látszani fog a kisugárzásodon, kevésbé fogsz nyominak tűnni.
2022. jan. 13. 22:49
 5/23 A kérdező kommentje:
Már edzek egy ideje, látszata is van de semmit sem változott az önbizalmam.
2022. jan. 13. 23:23
 6/23 anonim ***** válasza:
89%
Pszichológus, egyértelműen.
2022. jan. 14. 02:31
 7/23 anonim ***** válasza:
96%

Keress valamit ami erdekel. Amiben jo tudsz lenni.

Keress olyan csoportot ahol azzal foglalakoznak ami neked bejovos.

Es beszelgess

2022. jan. 14. 06:08
 8/23 anonim ***** válasza:
33%

#7. "Keress olyan csoportot ahol azzal foglalakoznak ami neked bejovos."

Rengetegszer hallom ezt, kifejtenéd egy kicsit bővebben, esetleg lépésről lépésre hogy hogy is működik ez? Pláne egy mai fiatal számára akinek a hobbija leginkább a gamelés?

2022. jan. 14. 06:54
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemen biztos vannak csoporttarsaid, padtarsad. Kerdezd meg milyen napja volt, vagy kerdezd meg hogy keszült fel a vizsgara, vagy ha latod valaki nagyon ert egy bizonyos temahoz, kerd meg ha lenne ideje, es kedve eltudna neked is magyarazni?

Diakmunkan szinten, a veled együtt dolgozo kollegaktol kerdezd meg, hetföi napon, hogy telt a hetvegetek, mit, es hol fogtok ebedelni, elkezded a beszelgetest aztan utana mar menni fog. Ha pedig szemelyesen szegyenlös vagy, jelöld be a facebookon a csoporttarsaid/munkatarsad, es irj nekik.

2022. jan. 14. 07:22
 10/23 anonim ***** válasza:
81%

8as

A gyerekeimet elnezve csodalom h van a korosztalyban incel...

De pl erdekel a bonsai (barmi mas is jo) elkezdedd es tenyleg csinalod nevelgeted a faidat. Keresel olyan pl fb csoportott ahol ezzel foglalkoznak. Posztolsz a sajatodrol kerdezel leszervezel egy talit azzal aki mutat neked trukkot stb ...

Amugy hasonlo korosztaly a fiam. Nem gamer de szeret jatszani. Viszont rengeteget jar el mindenfele helyekre, koncertekre, tarsasjatekozni, kviz, szabaduloszoba, kirandulas es sorolhatnam.

A lanyom detto.

Ami azert erdekel mert mind a ket gyerek amugy elegge maganak valo. Es sok esetben kuckoznak be egy konnyvel az agyba egy napra. Vagy maradnak itthon nyugiba.

Szerintem a kulcs nem abban van h mindenaron szexet akarok. Hanem abban h kozeledsz az emberek fele, tarsas viszonyt alakitasz ki, beszelgetsz...

2022. jan. 14. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!