Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legtöbb nő aki azt állítja magáról, fiatalabbnak néz ki, az valójában még öregebbnek is? Ezzel kompenzálnak?

Figyelt kérdés

Volt egy olyan nő, aki azt írta, hogy 38 éves, de 30 alattinak szokták hinni. Erre küldött képet magáról, mintha egy nagymama lenne már bakker.

Ez általános? Minden nő aki hozzáteszi a korához, hogy "mennyivel fiatalabbnak hiszik az emberek", az tuti valami belső komplexusát próbálja ezzel leplezni, és valójában öregnek látja már magát? (Általában azért, mert már az is)

2022. jan. 13. 17:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Megint kezdi csórikám...

Figyelj szerintem fogyálj le, kapd össze magadat aztán talán neked is jut egy ilyen gurulda, ailyenről ábrándozol nedves álmaidban.

2022. jan. 13. 18:21
 12/22 anonim ***** válasza:
83%
Vannak, akik úgy dicsekednek ilyesmivel, hogy valójában nem jellemző rájuk, csak egyszer a dohányboltok elkérte a személyijét. De messze nem igaz ez mindenkire. Van ismerősöm, akin én is meglepődtem, hogy valójában hány éves. Egyébként legtöbbször bőrtípus függő is, nem csupán arcforma. A zsíros bőr ugyanis sokkal kevésbé ráncosodik, mint a száraz, cserébe a pattanások visszatérő vendégek, ha az ember picit is rosszul csinál valamit a rutinjában. Ha ehhez a bőrtípushoz tartozik egy szív/gyémánt alakú arc, alacsony magasság, vékony alkat, akkor garantált a -10-15 év látványra. Ismerősöm pontosan ilyen, 18-22 közöttinek néz ki, valójában 31.
2022. jan. 13. 18:24
 13/22 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Az, h öregebbnek néz ki az a te véleményed, az h ő fiatalabbnak látja magát meg az övé.
2022. jan. 13. 19:33
 14/22 anonim ***** válasza:

A kép egy dolog már annyi mindent lehet manipulálni. :) ne egy hülye adat döntse el ki hogy érezze magát a bőrében ….. sokan egy rossz kapcsolatban évekkel idősebbnek

Tűnnek majd megszabadulva onnan szinte érezhetőbb a tehertől megszabadulva a fiatalossàg és ez látszik az arcon is:)

2022. jan. 13. 19:37
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

"guruldák"

Szakadok a nevetéstől 🤣🤣🤣

Amúgy meg egy vonzó nőnek mi szüksége lenne internetre a társkereséshez? Kapnak azok annyi megkeresést a való életben is, hogy nem győznek válogatni. Aki neten van, azzal már van valami gebasz.

2022. jan. 13. 19:56
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

15

Vagy csak nők között dolgozik egész nap és kb esélye/kedve sincs személyesen ismerkedni.

2022. jan. 13. 20:04
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen női kategória én speciel nem szoktam hazudni a koromról de volt olyan hogy élőben 20-nak is néztek már, azon ledöbbentem megmondom őszintén gondolatban szájtátva.

Nem ők állítják hogy fiatalabbnak néznek ki hanem a körülöttük lévő emberek.

2022. jan. 13. 21:13
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Te írtad kérdező azt hitték róluk hogy fiatalabbak, nem a nő gondolta magát fiatalabbnak. Ellentmondas amit írtál.
2022. jan. 13. 21:14
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Hogy jött gyorsan az "én apukám erősebb" típusú reakció :D
2022. jan. 13. 21:42
 20/22 anonim ***** válasza:
Én ezeket a kérdéseket nem értem. Frusztrált vagy és fikázhatnékod van akkor legalább ne kerülj ellentmondasba. A nő azt mondta hogy fiatalabbnak nézték nem azt hogy ez az ő véleménye magáról. Az hogy te öregebbnek nézted az egy ellenvélemény, de nem ő állította magáról. Te érted a sajat kérdésed?
2022. jan. 13. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!