Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, egy nem szép lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, egy nem szép lány hogyan, mivel kompenzálhatja a megjelenésbeli hátrányát?

Figyelt kérdés
2021. nov. 17. 15:26
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
53%

Emeld ki a szép részeid!

Hosszú, formás a lábad? Miniszoknya.

Nagy a cici? Pakold ki!

MOSOLY!!!

2021. nov. 17. 15:30
 2/39 anonim ***** válasza:
57%
Én nő vagyok, de egy sportos, kiegyensúlyozott nő kb. minden pasinak bejön, az pedig nem genetika kérdése. Ezen dolgozz szerintem.
2021. nov. 17. 15:30
 3/39 A kérdező kommentje:
Ronda arcom van, hormonproblémáim miatt ráadasul ragyás vagyok, műszempillatól begyullad a szemem, a lábaim rövidek és tömzsik, mellem kicsi. Budapesten élek az 5. kerületben, 1 hónap alatt mindössze 4 matchem volt, pedig kb. minden pasit jobbra húzok, aki nem taszít. Barátnőmnek ennyi idő alatt 167 matche lett, ez mindent elárul a külsőmről.
2021. nov. 17. 15:34
 4/39 A kérdező kommentje:
Sportolni nem tudok, nyaki gerincsérv és térdszalagszakadás miatt már egy ideje.
2021. nov. 17. 15:35
 5/39 anonim ***** válasza:
83%

Hát figyelj, valamit valamiért. Én annak idején annak köszönhetően törtem ki a tanult egészségtelen életmódomból, hogy nagyon akartam egy srácot, és felmértem, hogy az akkori formámban nem lesz lehetőségem hozzá hasonló kaliberű pasikkal ismerkedni.

Végül a férjem úgy húzott jobbra, hogy nem volt kinn képem, de biztos vagyok benne, hogy nem jöttünk volna össze, ha a korábbi kinézetem tartom, pedig nem egy fuckboy. 18 kilót fogytam, elhagytam a glutént és a laktózt, így a ragyáim is nagyrészt eltűntek, arról nem is beszélve, hogy a teljesítményem nagy önbizalmat adott.

Küzdj a céljaidért! Lehet ám az egy jó pasi is.

2021. nov. 17. 15:39
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
#4: Nem vagyok szakértő, de úszás sem játszik? Sajnálom, hogy ilyen problémáid vannak, de azzal kell bűvészkedni, ami van.
2021. nov. 17. 15:40
 7/39 A kérdező kommentje:
7 évesen majdnem belefulladtam a vízbe egy strandon, utolsó pillanatban mentettek ki, azóta is bennem van az eset, így ezt inkább hanyagolnám. Nincs rajtam 18 kg súlyfelesleg, előnytelen alkatom van.
2021. nov. 17. 15:43
 8/39 anonim ***** válasza:
86%
Ja, és még egy fontos dolog, ami saját tapasztalat: az átalakulás egy folyamat, nem csettintésre történik, hanem babalépésekben. :D Pl. cseréld le a reggeli péksütit full kakaós, édesítővel telenyomott, olyanra ízesített zabkására, amilyenre akarod. Már az ilyen apró változtatások is nagy önbizalmat tudnak adni az embernek, csak el kell kezdeni.
2021. nov. 17. 15:44
 9/39 anonim ***** válasza:
77%
#7: Mi az előnytelen rajta?
2021. nov. 17. 15:45
 10/39 anonim ***** válasza:
65%
Napi inceltrollkamukérdés.
2021. nov. 17. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!