Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, egy nem szép lány hogyan, mivel kompenzálhatja a megjelenésbeli hátrányát?
Figyelt kérdés
2021. nov. 17. 15:26
1/39 anonim válasza:
Emeld ki a szép részeid!
Hosszú, formás a lábad? Miniszoknya.
Nagy a cici? Pakold ki!
MOSOLY!!!
2/39 anonim válasza:
Én nő vagyok, de egy sportos, kiegyensúlyozott nő kb. minden pasinak bejön, az pedig nem genetika kérdése. Ezen dolgozz szerintem.
3/39 A kérdező kommentje:
Ronda arcom van, hormonproblémáim miatt ráadasul ragyás vagyok, műszempillatól begyullad a szemem, a lábaim rövidek és tömzsik, mellem kicsi. Budapesten élek az 5. kerületben, 1 hónap alatt mindössze 4 matchem volt, pedig kb. minden pasit jobbra húzok, aki nem taszít. Barátnőmnek ennyi idő alatt 167 matche lett, ez mindent elárul a külsőmről.
2021. nov. 17. 15:34
4/39 A kérdező kommentje:
Sportolni nem tudok, nyaki gerincsérv és térdszalagszakadás miatt már egy ideje.
2021. nov. 17. 15:35
5/39 anonim válasza:
Hát figyelj, valamit valamiért. Én annak idején annak köszönhetően törtem ki a tanult egészségtelen életmódomból, hogy nagyon akartam egy srácot, és felmértem, hogy az akkori formámban nem lesz lehetőségem hozzá hasonló kaliberű pasikkal ismerkedni.
Végül a férjem úgy húzott jobbra, hogy nem volt kinn képem, de biztos vagyok benne, hogy nem jöttünk volna össze, ha a korábbi kinézetem tartom, pedig nem egy fuckboy. 18 kilót fogytam, elhagytam a glutént és a laktózt, így a ragyáim is nagyrészt eltűntek, arról nem is beszélve, hogy a teljesítményem nagy önbizalmat adott.
Küzdj a céljaidért! Lehet ám az egy jó pasi is.
6/39 anonim válasza:
#4: Nem vagyok szakértő, de úszás sem játszik? Sajnálom, hogy ilyen problémáid vannak, de azzal kell bűvészkedni, ami van.
7/39 A kérdező kommentje:
7 évesen majdnem belefulladtam a vízbe egy strandon, utolsó pillanatban mentettek ki, azóta is bennem van az eset, így ezt inkább hanyagolnám. Nincs rajtam 18 kg súlyfelesleg, előnytelen alkatom van.
2021. nov. 17. 15:43
8/39 anonim válasza:
Ja, és még egy fontos dolog, ami saját tapasztalat: az átalakulás egy folyamat, nem csettintésre történik, hanem babalépésekben. :D Pl. cseréld le a reggeli péksütit full kakaós, édesítővel telenyomott, olyanra ízesített zabkására, amilyenre akarod. Már az ilyen apró változtatások is nagy önbizalmat tudnak adni az embernek, csak el kell kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!