Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, egy nem szép lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, egy nem szép lány hogyan, mivel kompenzálhatja a megjelenésbeli hátrányát?

Figyelt kérdés
2021. nov. 17. 15:26
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Valóban nem tudtam, hogy hogy étkezel, és a saját tapasztalatomat vetítettem ki a kérdésedre, bocsi.

De egy másik dolog: van hobbid, érdeklődési köröd? Hatalmas önbizalmat tud adni, ha bebizonyítod magadnak, hogy te egy kihívásokat megugrani képes, kitartó ember vagy. Ez megint saját példa, de már a testtartáson látszik, hogy mit gondolsz magadról. Én észrevettem, hogy amikor legyőztem magam valamilyen szempontból, alapból magamat jobban kihúzva, büszkébben álltam meg mások előtt, mert tudtam, hogy igenis kitartó vagyok. Lehet ez a teljesítmény egy 2000 darabos puzzle kirakása, de egy nehéz, viszont hasznos olvasmány végigolvasása is. Vagy az önzetlenség gyakorlása. Tudományos tény, hogy az "önzetlen" tettek hatalmas adag boldogsághormonnal jutalmazzák meg az elkövetőt. Mivel foglalkozol a szabadidődben?

2021. nov. 18. 09:14
 32/39 anonim ***** válasza:
51%

"...mivel kompenzálhatja a megjelenésbeli hátrányát?"

29# vagyok, és a kérdésre elfelejtettem válaszolni, amit igyekszem pótolni (ha már beleokoskodtam)

Kompenzálásnál külön vegyük az ismerkedést és a párkapcsolatot.

Míg már létező párkapcsolatnál tudsz sokmindennel kompenzálni (szex, háziasság, anyagiak, alárendelés stb) addig ami esetedben lényeges az az hogy mivel tudsz még az ismerkedésnél kompenzálni.

Ez pedig a kedvesség, a mosoly, a bájosság, a segítőkészség és a tetszeni akarás. A legfontosabb eszköz amivel a rondábbak hódítani tudnak az a szép mosoly ami bizony képes megbabonázni egy férfit magában is. De nagyon fontos hogy legyen egy egyedülálló kiszemelted, a másik dolog ugyanis amivel kompenzálhatsz az az hogy ha egy független (tehát mindenképp hanyagold a foglalt pasikat) férfi felé te kezdeményezel, persze csak finoman, nem is feltétlen nyíltan. Elég ha érdeklődsz feléje és keresed a társaságát, nem is érdemes sokkal többet tenned. De ha képes vagy többre is az előnyös is lehet akár.

Ezek mellett nem árt mimaxolni a külsődet, azaz fontos hogy ne legyél elhízva, és emeld ki az esetleges előnyödet. Ha szép melleid vannak akkor azt, ha a lábad szép akkor a megfelelő ruhával azt, ha a feneked formás akkor szűk nadrággal azt kell kiemelned. Fontos a csinos ruházat is tehát. A hajad is lényeges lehet, mert azt is meg lehet úgy csinálni hogy csinosabb legyél.

Tehát azt mondhatom hogy a megjelenésbeli problémákat kompenzálni részben pont a megjelenésed javításával lehet, mert nőként nagyon fontos szempont hogy miként nézel ki, ez az elsődleges. És ezek mellett lehet nagyon fontos a mosoly és a rámenősség mint egyéb eszközök

2021. nov. 18. 09:47
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen csajom, ő sem volt szép, se különösebben csinos, de nagyon kedves volt odaadó, vicces, nagyon jól el lehetett lenni vele.

És a természetén kívül azzal is "kompenzált", hogy azóta is merem állítani, a legjobb volt a szexben akivel valaha dolgom volt. Szexben is nagyon odaadó és lelkes volt, ügyes is, és ez fontosabb mint az esztétikum.

Ha a természete bejön a csajnak, és jól érzem magam vele mindenféle körülmények között, és így levesz a lábamról szexuálisan, nekem kevéssé számít a külső. Volt gyönyörű csajom, 10/10 külsőre,testre, arcra, az ágyban meg egy fadarab és még fogazott is... Visszasírtam a "csufit".

2021. nov. 18. 10:53
 34/39 anonim ***** válasza:

Mindenképp foglalkozz a külső problémáiddal is. Nyaki gerincsérvre például jó gyógytornák vannak, amiket egy szakember személyre szab, hogy maximális hatást érjen el nálad. Térdben annyira nem vagyok otthon, de biztos vagyok benne, hogy egy jó cipő, és megfelelő alátámasztás az adott területen, ahol szükséges, mérföldeket segíthet. Nyilván tornász nem leszel, de megfelelő segítség kérésével képesnek kell lenned valamilyen mozgásformát végezni, legfőképpen az egészséged érdekében, és csak másodsorban a külsődért.

A hormonproblémákat sok esetben a megfelelő diéta nagyon szépen kordában tudja tartani, nem tudom, ezzel kapcsolatban utána mentél-e kellően a témának, és ennek megfelelően étkezel-e. Ha nem, akkor nyilván tedd meg, ha igen, akkor érdemes lenne egy újabb kivizsgálás, újabb szakember, mert simán lehet, hogy a legjobb szándék mellett sem a megfelelő ellátást kaptad. És igen, rohadt macera, és ha rossz orvost fogsz ki iszonyat megalázó is tud lenni, nekem is volt egészségügyi gondom, amire évekig nem jöttek rá, és konkrétan már lecsesztek, mert hipochondernek tituláltak, miközben ételérzékenységem volt, és a végére az egész bélrendszerem begyulladt. Szóval muszáj kiállnod magadért, akkor is, ha lent vagy, és eleged van, sőt, ilyenkor a legfontosabb. Azt mondtad vannak barátaid, akik kedvelnek, kérj meg egy közelebbit, hogy segítsen, tartsa benned a lelket. Nekem is ez adta meg a végén a kellő lökést, hogy ne adjam fel. Egyébként ha belül elvileg rendben kéne már lenned, akkor ajánlom az okosszépség instaoldalt. Bár kicsit nyers a csaj stílusa, de jó dolgokat mond, és jó bőrápoló rutinokat állít össze kérésre.

Nem külső dolgokban meg...igazából a leírásod alapján kb mindent megtettél. Esetleg a hobbi, amit fent említettek lehet még jó irány. Ilyesmin keresztül könnyen lehet másokkal ismerkedni.

2021. nov. 18. 11:29
 35/39 anonim ***** válasza:
39%

Külső:

A már exemet úgy ismertem meg, hogy ő teljesen random odajött hozzám és beszélgetni kezdtünk (nem voltunk józanok teljesen :D).

Nem volt egy nagyon szép lány, tipikusan külsőre az az "átlagos" kinézetű, aki mellett akár évekig elmész észre sem veszed, mert nem csúnya, nem is szép, hanem olyan "semmilyen". (amúgy mint később kiderült évek óta többször is voltunk egy helyen, csak valahogy nem tudtunk egymásról).

Eleinte pont emiatt nem is tetszett igazán, ő is alacsony volt, vastagabb lábakkal, kicsit mellekkel, pattanásos volt az arca (ez őt nagyon zavarta, engem amúgy nem), nagy "krumpli" orra volt (ez zavart leginkább engem :D).

De mindezt tudta kompenzálni, megfelelő öltözködéssel, sminkkel, a hajával és a mosolyával, meg ahogy tudott viselkedni az emberrel.

Belső:

és ez a legfontosabb, baromi odaadó volt, kedves aranyos, igazi "cuki" lány, minden megmozdulása, a beszéde az egész személye ilyen volt. Mellette az ágyban viszont tudott "vadállat" is lenni és főleg az volt a jó, hogy "nem undorodott" az embertől. Most ez durván hangzik, de hogyan lehe másként megfogalmazni? Szóval szerette a phaszt, és ez mindaddig nagggyooon jó volt, amíg csak az enyémet szerette...

Ja és még annyit, hogy nem kertelt, már rögtön az elején megmondta, hogy bejövök neki és szívesen megismerne, randizna velem. Ez is baromi jó volt, hogy tudtam mire számítsak. Nyilván aztán összejöttünk és baromire beleszerettem, aztán egyre szebbnek láttam és minden hibája (külsőre) csak még szebbé tette.

SZerintem te is valami hasonló csaj lehetsz, aki amúgy teljesen normálisan néz ki, csak saját magának meséli be, hogy ő nem kell senkinek és a lényegtelen testi hibáit még ki is emeli akarva akaratlanul a rossz mentalitása miatt.

2021. nov. 18. 17:05
 36/39 anonim ***** válasza:
35# nagyon jókat mondd, érdemes megfogadni, szerintem
2021. nov. 18. 17:15
 37/39 anonim ***** válasza:
A főzőfülke szerintem kompenzálja.
2021. nov. 20. 02:47
 38/39 anonim ***** válasza:
0%
Szűz vagy még? Ha szexre keresel pasit, én segítenék rajtad
2021. nov. 20. 14:54
 39/39 Dzsoki ***** válasza:
Kedves kérdező!Kicsit konkrétabban?Életkor,magasság,testsúly?Egyébként,idő kérdése és egy jó képű mellett fogsz kikötni,mert így ő,még előnyösebben mutat.Legalábbis,láttam már ilyet.
2021. nov. 21. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!