Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, egy nem szép lány hogyan, mivel kompenzálhatja a megjelenésbeli hátrányát?
Tinderen csak a külső számít
Ha ott akarod nyomni akkor a lehető legelőnyősebb képeket kell kitenned, és ezt akár profi segítségével. Nőként ugyan sokkal könnyebb egy férfinál (ezt mutatja az is hogy 4 matche egy átlag alatti férfinek 1 év alatt szokott csak összejönni, általában) viszont a durván előnytelen külsejű nők vannak olyan nehéz helyzetben mint a hasonlóan kinéző férfiak. Mivel a férfiak ritkán adjàk egy bizonyos szint alá külső terén, és nagyon a külsőre mennek rá nőkeresésnél
Szóval próbáld meg a külsődet feldobni bàrmilyen módon, mert csakis ez vezet nálad is eredményre
Legyen értelmes, vidám és legyen rendben magával. Sajnos, te ebből kiesel. Szóval, max marad az, hogy mindent megadsz a másiknak az ágyban.
De, őszintén: Te járnál saját magaddal? Mit adnál egy kapcsolatba? Folyamatos panaszkodást és mindig várnád a megerősítést? Miért legyen veled így bárki? Saját magadnak generálsz problémát.
Megértelek természetesen, viszont a hozzáállásod rémesen taszító. Amiket írsz magadról, azzal képes vagy a legpozitívabb, sőt, még a legszerelmesebb ember kedvét is elvenni.
Hadd osszak meg egy személyes tapasztalatot!
Egyszer ismerkedtem egy lánnyal. Nem mondom, hogy ő lett volna a világon a legszebb nő, de ha társat keresek, akkor nem is egy díszpintyet akarok találni magam mellé, aki arra jó, hogy mutogassam, hanem egy valódi társat. Mert nem a külsőtől leszek fülig szerelmes valakibe, hanem a személyisége miatt. (Igen, persze, bizonyos mértékben számít a külső. Ha valaki úgy néz ki, mint Hegedűs Zsuzsa, az tényleg kizárná a romantikus kapcsolat lehetőségét. De ez egy szélsőséges példa volt. A legtöbb nőben van valami nagyon szép, akkor is, ha ő maga ezt nem is látja. Ha pedig valaki nem taszító, akkor onnantól már minden csak a személyiségen múlik.)
Szóval volt ez a lány, akivel fogjuk rá, hogy egész jól kijöttünk egymással. A probléma csak az volt, hogy lépten-nyomon csak ócsárolta magát. Nagyon hamar eljutottunk oda, hogy jót nem szabadott róla mondanom, mert szerinte biztos csak hazudok. Aztán amikor egyszer azt mertem mondani, hogy "várom már, hogy találkozzunk", szabályosan kiakadt, hogy én miért mondom ezt, ne hazudjak, olyan nincs, hogy én találkozni akarok vele. Miért akarnék? Hiszen vele nincs értelme találkozni.
Na, az volt az utolsó beszélgetésünk. Nem csak ez a pár mondat volt, csak most nem akarok kisregényt írni, de a lényeg ez volt. Már a kezdetektől fogva módszeresen próbálta elvenni a kedvemet. Ez egy hónap netes ismerkedés után történt. Akkor végül sikerült neki. Ha csak egy kis pozitivitás szorul belé, akkor lehet, hogy most már házasok vagyunk, ki tudja? De amit így művelt, az kiábrándító.
Te is hasonló vagy. Én tényleg megértem, hogy elkeseredett vagy, és nem volt sikerélményed. De talán megérthetnéd, hogy a szépség egy rémesen szubjektív fogalom, aki egyik embernek ocsmány, az lehet, hogy a másiknak álomszép. Meg kéne értened, hogy egy párkapcsolatban az ember egészét kell nézni, és nem kiemelni direkt a negatív vonásokat. És ami a legfőbb: ne ijeszd el az embereket!
26#
Pasasként írom hogy ez überbunkó
De téged is minősít kérdező hogy pont az ilyen bunkókat kell megtalálnod.
Én például eleve messziről kerülöm a bunkó csajokat, és gyorsan szűrök, mintsem hogy ilyen ocsmányságokat hallgassak nőktől.
De neked pont ő kellett volna
"nem instakompatibilis a megjelenésed, égne a pofám a barátaim előtt, ha veled nyilvánosan bárhol megjelennék"
Szerintem pedig rendes jóérzésű ember ilyet egyszerűen nem mond.
Valami árulkodó csak volt a stílusában amiből sejteni lehet egy ilyen választ?
Ha tényleg nem tudsz ilyet észrevenni, akkor azt ajánlom melegen hogy máskor puhatolózz többet mielőtt te magad próbálkozol (ami egy nagyon jó ötlet volt teszem hozzá), mert rudnod kell akkor hogy minimálisan tetszel-e neki. Az is elég ha nem tart rusnyának, a többi alakulhat magától ha van egy kis mázlid és egyebed amivel kompenzálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!